+1 oy
441 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kabuska yapiyormusunuz kizlar nasjl yapiyorsunuz. Varmi tarif

11 Cevaplar

0 oy
(16,072 puan) tarafından
Hiç yapmadım yemedim ya nasil bişey acaba 
(16,072 puan) tarafından
He bu muymus:D
(965 puan) tarafından
Kız hem tarif veriyorsun hem kendin yazıyorsun biliyormussun işte ☺
(16,072 puan) tarafından
Belki değişik yapan vardır diye sormuştur
tarafından
Ahahah :D ya bunu farkli yapanda var oyuzden sordum ben yaptigimda tadini begenmiyorum acaba kotumu yapiyorum diye sordum
(965 puan) tarafından
☺☺☺ ben çok severim kiz. Eşim sevmiyor diye kaç senedir yapamıyorum olsa da yesem
-Reklam-
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Hiç yemedim valla nasıl yapılır onu bilem bilmiyom hatta hiç araştırmadım nasıl yapılır diye :):)))
tarafından
Cok basit baci ben soyle yapiyorum beyaz lahanayi iste aliyorsun dogruyorsun kup kup. Sonra tencereye yag koy sogan dogra salca lahanalari koy suyu koy bukadar
(14,080 puan) tarafından
Kız bunun adı kabuskami eee ben bunu yemişim hahaahahahha aaaa ben şok:D
Şuan bir ilk gerçek oldu benim kaynanam geçen yaptı yedik hiç adını bile sormadım indirdim mideye hahahhaha
tarafından
Hee adindan cok degisik duruyor dimi :D
(14,080 puan) tarafından
Ne bilim kaynanam sürekli kelem yaptım der bizde lahanaya kelem denir bu arada....
Işte bende garibim nerden bileyim kabuskayi
0 oy
tarafından
Bol soğanlı yapıyorum efsane oluyor içine kuşbaşı veya kıyma da koyarsan mis gibi olur
tarafından
Dogru diyon baci kiymali daha guzel olur salca koyuyormusun
0 oy
(965 puan) tarafından
Yemek lik soğan dogra yagda kavur. Sonra Salça koy onu da kavur. İnce inde dogradigin lahanalari koy karıştır. Üstüne 1 çay bardağı kadar bulgur koy. Baharatlarini ekle. Pilav yaptığından biraz daha fazla su ekle. Kapağını kapat pissin. Bulgular pisene kadar. Biraz sulu kalacak ama ❤ ben böyle yapıyorum cnm 
tarafından
Bende ayni yapiyorum bacim
0 oy
(2,597 puan) tarafından
Evet canım yaptım çokta güzel olur.

 Kapuska yapılacak kısımları küçük küçük doğra... tencerene önce biraz kıyma yoksa da tavuk göğsü küçük küçük doğranmış bir tur döndür.. sonra lahananı koy.. salçayla beraber karıştır.. sonra da üzerine biraz bulgur koy yine karıştır sıcak suyunu da koy tuzunu at kapat... bulgurlar pişmişse tamamdır
tarafından
Sagol bacim kiyma yok olsaydi guzel olurdu
(2,597 puan) tarafından
Kıymasız yap canım öyle de güzel oluyor
0 oy
(883 puan) tarafından
Canım ben yaptım. Tadı zaten lahana sarması gibi. 
tarafından
Afiyeeeetler olsunnnnnn
(883 puan) tarafından
Ehem şey yani yapıyorum arada demek istedim ihhihhiiii
0 oy
(4,617 puan) tarafından
O neeeeeeeeee
tarafından
Lahana yemeyi bacim
0 oy
tarafından
Ben yapıyorum süper oluyor kemikli et ile
tarafından
Oyle yemedim hic baci daha guzel olur ama evet
0 oy
(2,201 puan) tarafından
Nedense hep patlıcan yemegi sanardim kabuskayi
tarafından
Dimi oyle andiriyor
(2,201 puan) tarafından
He valla ilk kez duydum lahana oldugu hic blmyrdum :))
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Kabuksa mi ilk defa duydum cnm
0 oy
(249 puan) tarafından
Bide içine varsa az bişey kıyma ekle dahada güzel oluyo tadi canım 

İlgili bir soru bulunamadı

401,059 soru

12,002,718 cevap

36,186 kullanıcı

...