+1 oy
352 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ne cok soru soruyon diceksiniz bayadir girmiyordum biriktirdim hepsini napiyim 

Neyse :D 

Ihım bir kac kisi onermisti 

Bu sirkeyiii nasil kullaniyim ben mesela dusa girmedenmi uygulayim kafamaaa yada dustaykenmii ?????   

4 Cevaplar

0 oy
(16,234 puan) tarafından
Sirke iyi geliyor mu ki kız iyy saç kokar sonra 
tarafından
Valla hic ıyy demee cok iyi geliyormusss bak simdi netten arastirdim elma sirkesi cok iyiymis bu arada harbiden ben heer sordugum sorunun cevabini biliyom galiba :D ama yinede belki farkli uyvuliyan vardir diye soruyom senin varsaa sende dene ben bugun denicem
(16,234 puan) tarafından
Yok benim çabuk yağlanma sorunu var 2 3 gün sonra yaglaniyo şampuan dan galiba
tarafından
Aynisi bendede var gecen post actim hatta bunun icin 2 gunde yaglaniyor ya acaba sirke ona fayda edermi bilmiyorum ama
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım yarım çay bardağı sirkeyi bir tas suya karıştır saçlarını her zamanki gibi yıka durula en son o tastaki sirkeli suyu masaj yaparak başına dök ondan sonra birşey sürme başına 
tarafından
Cooooooook sagooool
0 oy
(4,617 puan) tarafından
Tursille yıka kepek kalmıyor kardeşim de öyle yaptı
tarafından
Sasirdim iste bende onu sordum :D
(4,617 puan) tarafından
Ben duyduğumu söyledim sadece
tarafından
Tesekkur ederimmm bilgin icin sagol :)
(1,240 puan) tarafından
Kizz olur mu oyle sey her duydugunuzu uygulamayin;) sen bacim git sebamed in kepekler icin sampuanini kulkan ve arada sac diplerine saf zeytin yagi sur kepek vs olmaz...Tursile gerek yok;);)
tarafından
Baci tursil surmem zaten kafama :D merak etmeee
0 oy
(342 puan) tarafından
Benden tavsiye bir şampuan var deneyebilirsin istersen mecitefendi lavanta kokulu olan 
tarafından
Cooook sagooool
(342 puan) tarafından
Rica ederimmm dene bakalım belki dua edersin bana rğer çok inatçı değilse herşeyi denedim benim çocukluğumdan beri geçmezdi annem aktardan onu bulmuş dahada olmadı kepek yıllardır
tarafından
Ha sen kullandin ben duydun soyluyorsun sandim muhakak denicem yeni sampuan aldim o bitsin
(342 puan) tarafından
Çocukken okula gidemezdim kepekten onu kullandım 23 yaşındayım daha kepeğim olmadı ama kişiyr göre değişir bu durum inşallah iyi gelir

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 197 göst.
21 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatyacicegi (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 173 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 77 göst.
0 oy
0 cevap 22 göst.

404,126 soru

12,106,883 cevap

36,425 kullanıcı

...