Hamile olduğunuzu nasıl öğrendiniz ve eşinize nasıl söylediniz hanımlar? Ben 25 günlük evliydim düğün günüm temizlenip evlenmiştim. Evliligimin 23. Gününde babaannemi kaybettim. Babaannemin cenaze çadırı kuruluydu hala 2 gün falan gecikmişti adetim babaanneme üzüldüm diye gecikmiştir dedim. Eşim gene de dayanamadı test aldı yaptım pozitif çok şaşırdım çünkü bu kadar çabuk beklemiyordum eşimde inanamadı hemen kan vermeye götürdü gene inanamadı keseyi görmeye götürdü orda da dönüp dönüp doktora gerçek mi diyip durdu garibim Ben de rabbim çok sevdiğim bir canı aldı daha çok seveceğim bir can nasip etti bana diye hep şükür ettim şimdi çok şükür 36+3 haftalık olduk inşallah sağ salim doğup büyüdüğünü de görürüz
Amin ins bende adetim gecikmişti supheliydi zaten eşim de merakla bekliyordu test yaptım pozitif çıktı resmini çekip atıp arası öyle öğrendik
Bekliyodum zaten planliydi ikiside
Doktorumuzun asistanı sonuç için beni aramıştı telefonuda eşim açmıştı anne olacağımı eşim bana söylemişti
7 senedir olmuyordu.
Adetim 6 gün geçti ama pko vardı bende hep düzensiz diye umursamadim.
Bı nokta ksiyah kan geldi ,7 senedir habire nette hamilelik belirtilerini araştırırken artık beynime kazınmıştı yerleşme kanaması falan.
Suphelendim.
O sıra Van'da yaşıyordum.
İstanbul'da çocuk icin tedavi amaçlı ameliyat olduğum doktorumuz aradım test yap dedi.
Ben gene her ihtimale karşı birkaç gün daha bekledim.
Şeffaf bı akintim oldu.o zaman yüzde seksen anladım
Ertesi gün gidip kan verdim.
Ertesi gün hastaneyi aradım hamilesib dediler.
Guvenemedim.baska hastaneye gidip kan verdim.oda hamilesin dedi.
Ertesi gün gidip keseyi de gördüm.
Keseden sonra eşimi aradım ağlayarak haber verdim,oda aglamisti
Benim canim annemin elinden kuru fasulye ve mercimek çorbası istedi ama oyle boyle degil cok canim istiyordu tok oldugum halde sonra teyzem sen hamilesin dedi test yaptım gerçekten de hamileymişim aserdim yani ilk Esime de teyzem demek istedi bende izin verdim soylemesi icin sasirdi filan oyle oldu evlenir evlemz hemen hamile kaldım zaten
Benim adetler hep düzensizdi ilaçlarla hastalaniyodum eşim ben aileler dört gözle bekliyordu ya olmazsa diyoduk. 7 ay sonra baba evine gittim orda kendi doktoruma tüm testler temiz çıktı. Tıbbi tedavi gördüm bitkiler samanlı sıcak sulara oturmalar fln. Bide bi kutu klomen kullandım orda. Neyse eşim geldi aldı döndük eve. Eşim de randevu aldı doktora gitmek için sıkıntı belki ondadr diye. Bende tuhaf belirtiler vardı hep adet olmaya yorduk. Eşimden tiksinmeler göğüs ağrıları vs. Baba evinden döndükten 15 gün sonra gidip kan verdim ertesi gün sonuç çıktı eşim illa ben de gelcem diye tutturdu oturdu dışarda bekledi . Doktorun bana pozitif demesiyle dışarı gözleri dolup eşime doğru hızlı hızlı bi yürüyüşüm vardı kii anladi zaten eve geldik alnımdan öptü iki rekat şükür namazi kılalım dedi üstüne bide ikiz sevinci aldık . Hamdolsun çook zor bi hamilelik ve sonrası da olsa şuan 8 aylık ikiz kızlarım var
Ben 14 şubat ta öğrenmiştim gecikmişti adetim üç tane test yapmıştım en sonunda çıkmıştı onu da geçen yıl 14 şubat da öğrenmiştim eşime de 14 şubat sevgililer günü hediyesi olarak söyledim
Bir düşük yapmıştım ondan sonra birkaç ay çocuk olmadı adet olacağım gün içime kurt düştü kalkıp test yaptım dedim çıkmaz heralde geldim yatağa hava halen karanlıktı telefonun ışığıyla bir baktım 2 çizgi şok oldum inanamadım gülmeye başladım eşim uyandı dedi noluyor gittim sarıldım dedim baba oluyorsunnnn
1,493,177 soru
24,397,553 cevap
349,862 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın