Hiic sancım yoktu ve doktor bekletiyordu. 40+2 olmustum doktor kontrolum vardi. Salı günüydü. Nstye falan girdim hic sancı çıkmadı ama doktor suyumun azaldığını söyledi yarın gel sezeryan yapalım dedi..
Saat akşam 4 dü hastaneden eve geldik mutluydum oğluma kavuşacağım için. Neyse saat 6 oldu benim agrim basladi ilk defa. Yalancı sancı diyorum kendi kendime ama bakiyorum 20dk da bir geliyor. O sıra kayinvalidem aradi nasilsin diye biraz agrim var düşünsene bekledim bekledim bu akşam doguruyomuşum dedim güldük hatta sancılarım sıklaşmaya başladı 15 dkda bir geliyodu acile gittik. Normalde 6.ayima kadar özele gittim daha sonra devlete dönmüştüm iyi bir doktor gelmişti oraya..
Ebe alttan baktı 1 cm var nstye gir bakalim dedi. Hemşire nstye bağlıyamıyordu bi türlü. Sonra bagırmaya basladı diger hemsireye, bebegin kalp atisini alamiyorum cabuk damar yolu ac falan filan ben orda deliye döndüm şok oldum. Beni sandalyeye koyup doktorun yanina cikardilar. Sezeryan olacaktim ben dedim. O o doktorun gorusu ben seni sezeryan yapmam dedi. Dünyanın en kötü doktoruna rastladım şansıma.. baktı etti sende bişe yok eve git falan dedi bebek iyi dedi...
Müşade altına alır insan sancım var benim sonucta ayriyetten dünyanın korkusunu çekmişim.. dinlemediler eve yolladilar. Gece 12 artik 5 dkda bir geliyodu sancım dayanamadım tekrar gittim. O doktor (hakkımı helal etmiyorum) yine eve git niye geldin sen bugun doguramazsin dedi. Bagırdım cagırdım ona ne bicim doktorsun sen diye....
Eve geldik.. saat sabah 5 e kadar 5 dk arayla gelen sanci cektim... en son dayanamayip özel hastaneme gittim ve doktorum sansima ordaydi ve sezeryana alındım... 06:45de oglum dunyaya geldi.
Özele gittigimde 6 cm acikligim vardi normal yapardim ama psikolojim bir sanciyi daha kaldiramayacak duruma geldigi icin sezeryan oldum kendi istegimle... cok da iyi etmisim rahatti baya:)
Uzun yorucu ama sonucu guzel bi yolculuktu
Bu arada tekrar aklima gelmisken, o doktora hakkımı helal etmiyorum