Biz eşimle çok ilginç ve tehlikeli şekilde tanıştık ben ağrıda Türk Telekom şirketinde müşteri temsilcisi olarak çalışıyordum başlayalı 3 ay faln olmuştu neyse Bi gün hatlar çok sakindi sistemler uzun süre çalışmadığı için donmultu 1 çağrı geldi arıyan eşimdi sistem otomatik yenilenmesi gerekti yenilenmedi 1 önceki müşterrnn bilgisi vardı fatura ödemek için numara istedi bende haliyle farkında olmadan yanlış verdik teşekkür edip kapattı sonra arkadaşım seher naptn sen yanlış verdin dedi bende o ay çok şikayet almıştım kaptan çok kızıyodu kendi numaramdan aradım eşimi özür dilerim yanlış verdim numarayı diyip doğruyu verdim bir süre sonra eşim tekrar aradı faln nereden konluyorz dedi ağrı diyince muhabbet uzadı uzadı Bn ciddi bir ilişki istiyorum dedi yoksa konuşmam dedi biz görüşmeye karar verdik bnm için 3 kere ağrıya geldi buluştuk yemek yedik sinemaya gittik 4 gelişinde ailesiyle geldi nişanlandık şmdi tam 5 buçuk yıldır birlikteyiz 16 aylık ta bir oğlumuz var, riskli ve gerçekten delice bir hareket oldu iyi kötü zamn geçirdik alışmak zordu bnm için bizm böyle bir hikayemiz var ya sizlerin çokk uzun oldu ya :)))