Sifre bile koyarım telefonuna hiç öyle beni rahatsız mesajını asla yakalamadim zaten facebook instangram tık yok hesabı nile benim telefonum da açık hep tlfn ortada gezer şifre ayarla şuna içinde senin resimlerin var arkdaslar alıp kafasına göre bakmasın der çok şükür
Akşamları bende olur eşimin teli parmak izi kilidi var eşimin telinde benım parmak izim de var ilk tanıstıgımıxda yapmıs
Herseyiyi gizli sifreli sarsa bile koymami istemez karistirmam da aklima bile gelmiyo yaparsa kendi acizligi kendine yapar bana bisey olmaz zaten insan her turlu anlar bisey yapiyosa bile bu dunyanin diger tarafi da var
Sürekli bakarım güvenmediğim için değil merak başımıza hep meraktan geliyor zaten sahibinden.com derdi günü esimin şifrede asla olmaz gizlimiz saklimiz yoktur
Bakarım tabi neden bakmiyim, o da isterse benim telefonuma bakariz eşler arasında gizli saklı olamaz.hos sevgiliyken aşırı bakıyordum bişey yakalayacakmism gibi, sonra tabi insan on yılda tanıyor baktim ki çok şükür bana yalan soyleyecek, aldatacak biri değil, didik didik edip bakarken şimdi genel bakıyorum ama halâ bakıyorum
412,831 soru
12,429,278 cevap
45,608 kullanıcı