+1 oy
467 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ümraniye egitim arastirmada virsuten biri ölmüs diyolar bu dogrumu yaaa :( cok korkuyorum yakin buraya hemde ben cakmak erdeme gidiyorum oda umraniyede :( ama oyle birsey olsa herkesin haberi opmazmi ailesi cikip soylemezmi ya

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Her ağızdan bisey çıkıyor kulak asma canm
tarafından
Ya cok korktum valla normalde inanmam boyle her habere dogru degildir dimi sendemi istanbulda oturuyorsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya gelmiş olsa Türkiye'ye neden saklasnlarki saklayanlarda Türkiye'de yasiyo onlarn canida tehlikededir yani bunca insann vebalini almazlar heralde olsa soylerelr gel bide ölüm varsa mutlka korunun derler en azından bu kadar da cani degldr bizim insanımız bence
tarafından
Dimi dogru diyosun
0 oy
tarafından

Belkide millet telaşlanmasin diye gizli tutuyorlardir :ermm:

tarafından
Kız telaslanmamaasi ciddi birsey sonucta
0 oy
tarafından
Valla italyada 129 kisi ölmüs virüsten bizim ülkedede var gibi geliyo ama bilemiyorm 
tarafından
Ya banada iste heryerde varya oyuzden var gibi geliyor yani cunku heryeri kapsadi
tarafından
Amerikada bile varsa burdada var :(
0 oy
(7,751 puan) tarafından
Bende çakmak camlikta oturuyorm ve hiç zannetmiyorum öyle bir şey olacağını ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar
tarafından
Oyle mi diyosun yorumlari okuyunca icim rahatliyor bu arada konuyla alaksiz ama erdem hastanesine gidiyorum nasil bi bilgin varmi
(7,751 puan) tarafından
Nerde oturuyorsun ? Bizim gelin Çakmak erdemde yaptı ben Çamlıca erdemde. Bana göre Çamlıca daha tecrübeli ve daha uygun yakinsan eğer oraya git.  Benim abim doğuma girmek istedi almadılar ama benim esim girdi doğuma .
tarafından
Ben sancaktepede oturuyorum cakmak biraz daha yakin esim doguma girmez zaten ya
(7,751 puan) tarafından
O zaman sıkıntı yok iyiydi yani . Benim doktorum beni sezaryen yapabilirdi ama normali bekledi.  Genelde öyle bir söylenti var ya özeller para almak için sezaryen yapıyor diye . Ondan tavsiye ettim
tarafından
Zaten en korktugum o normal dogum istiyorum bakalim
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Yok canim öyle birşey algı operasyonu yapıyorlar.umraniye eğitimde komşum hemşire 1 ksi dahi karantinaya girmedi dedi 
tarafından
Coooooooooook sagoool senin yorumun beni suan rahatlatti cubmu tanidigin varmis
(5,936 puan) tarafından
Kesinlike bugün 2 kere konuştum canım yemin etti yok diye
tarafından
Coooook sagoooool❤
 olsaydi sana soylerdi zaten
(5,936 puan) tarafından
Tabiki mutlaka söylerdi ❤❤❤
0 oy
tarafından

Öyle bir şey olsaydı yer yerinden oynardı Allah korusun içini ferah tut 

tarafından
Allahim ya soyluyolar korkutuyolar bizi  dogru diyorsun
0 oy
(5,936 puan) tarafından

image

ümraniye belediyesi açıklama yapmis zaten canım.
tarafından
Cok cook sagooool
(5,936 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek
0 oy
(701 puan) tarafından
Böyle kötü olaylarda her agizdan bir sey çıkar. Domuz kus gribi de geldi ne oldu. Allah sonumuzu hayırlı eylesin. 
tarafından
Amin amin

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 721 göst.
21 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 407 göst.
27 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifhanim0101 (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,085 göst.
0 oy
15 cevap 1,337 göst.
19 Mart 2020 Diğer kategorisinde Şalk (1,403 puan) tarafından soruldu

410,519 soru

12,348,573 cevap

40,319 kullanıcı

Kategoriler

...