Bugün 5. gün kızım yogunbakimda. Yattığında 21 günlüktü . Akciğer enfeksiyonu sebebiyle yatırdılar. Geçen hafta perşembe günü götürmüştüm küçük öksürüğü ve burun tıkanıklığı vardı. Doktor damla önerdi akciğerleri temiz dedi yolladı. Damla kullandım doktorun söylediği şekilde ama bi ise yaramadı hafta sonu daha da artınca acile göturdum. Ordaki doktorda ciğerleri temiz dedi. Ordaki hemsilere rica ettik serumla 2 cc olacak şekilde açtılar burnunu tabi benim ilk bebeğim olduğu için bilmiyordum ben iki damla damlatiyordum sadece. Yine açılır gibi oldu ama açılmadı pazartesi tekrar kontrolü vardı göturdum bu sefer kan ve akciğer filmi istedi. Burnunu bi türlü tam acamadigimiz için akciğere inmiş küçük bir enfeksiyon olmuş yatış verdi. En az 1 hafta dedi. Hastanede yatıp kalkıyorum öglen 12, 3 ve 6 da girip emziriyorum onun dışında süt sagip veriyorum. Günlerdir helak oldum aklım sürekli onda . Küçücük kuzumun her yerini delik desik ettiler her yerini çizmiş bi de.. Onun o halini gördükçe icim parçalanıyor. Günlerdir çok doldum sizinle paylaşmak istedim duanızda kızıma da yer verin nolur. Rabbim tüm bebekleri annelerine babalarına bağışlasın inşallah
Oy ya kıyamam melek.. Rabbim şifa versin canım çabucak iyileşsin inşallah
Kiyamam ya daha ufacik nasil dayaniyosun bacimm inan gozlerimden yaslar sel oldu rabbim ufak bebelere kiymasin ya onlar daha cok kucuk daha funyayi anlamadan etmeden kendilerinden buyuk aci yasatmasin onlara Allah acil sifalar versin senin meleginede ve tum hasta dua bekleyen bebelere
Okurken icim bir tuhaf oldu cnm birde seni düşünemiyorum.. Allah im sabır versin bebisine de bian önce sağlık sıhhat versin.
1,491,515 soru
24,372,313 cevap
348,116 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın