0 oy
750 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bugün 5. gün kızım yogunbakimda. Yattığında 21 günlüktü . Akciğer enfeksiyonu sebebiyle yatırdılar. Geçen hafta perşembe günü götürmüştüm küçük öksürüğü ve burun tıkanıklığı vardı. Doktor damla önerdi akciğerleri temiz dedi yolladı. Damla kullandım doktorun söylediği şekilde ama bi ise yaramadı hafta sonu daha da artınca acile göturdum. Ordaki doktorda ciğerleri temiz dedi. Ordaki hemsilere rica ettik serumla 2 cc olacak şekilde açtılar burnunu tabi benim ilk bebeğim olduğu için bilmiyordum ben iki damla damlatiyordum sadece. Yine açılır gibi oldu ama açılmadı pazartesi tekrar kontrolü vardı göturdum bu sefer kan ve akciğer filmi istedi. Burnunu bi türlü tam acamadigimiz için akciğere inmiş küçük bir enfeksiyon olmuş yatış verdi. En az 1 hafta dedi. Hastanede yatıp kalkıyorum öglen 12, 3 ve 6 da girip emziriyorum onun dışında süt sagip veriyorum. Günlerdir helak oldum aklım sürekli onda . Küçücük kuzumun her yerini delik desik ettiler her yerini çizmiş bi de.. Onun o halini gördükçe icim parçalanıyor. Günlerdir çok doldum sizinle paylaşmak istedim duanızda kızıma da yer verin nolur. Rabbim tüm bebekleri annelerine babalarına bağışlasın inşallah :'(:'(

16 Cevaplar

0 oy
(255 puan) tarafından
Çok geçmiş olsn 

Rabbim şifa versin tez zamanda 
tarafından
Amin Allah razi olsun :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce iyileşir :(( 
tarafından
Insallah cok tesekkur ederim :(
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Oy ya kıyamam melek..:'( Rabbim şifa versin canım çabucak iyileşsin inşallah 

tarafından
Amin insallah Allah razi olsun :(
(12,521 puan) tarafından
Senden de canımm
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun canım rabbim şifa wersin 
tarafından
Amin insallahh
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Geçmiş olsun.. Rabbim sağlık şifa versin
tarafından
Amin cok sagol
0 oy
tarafından
cok gecmis olsun tez zamanda iylessin yavrucak insallah 
tarafından
Inşallahh Allah razı olsun:(
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Allah sifa versin canm hayirlisiyla kucagina al 
tarafından
Amin en kısa zamanda insallahh
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Allahım acil şifalar versin. 

kısa zamanda sağlıklı şekilde alırsın kucağına bebeğini işallah canım benim. 

Durumlardan bizimde haberdar et olur mu çok üzüldüm bebeğine 
tarafından
Ederim Allah razı olsun kuzum
0 oy
tarafından
Cok gecmış olsun rabbım acil şıfalar versın 
tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(7,620 puan) tarafından
Amin Rabbim minik kuzuya acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsun
tarafından
Amin inşallah çok sağol
0 oy
(3,555 puan) tarafından
Rabbim şafi adıyla şifacısı olsun canım 
tarafından
Aminn inşallah kuzum
0 oy
tarafından
Ah kuzum benim bu dediklerinin aynısını yasıyorum ben simdi ve halen hastanedeyim.. İnan sanki beni anlatmışsın gibi... Ama benim bebegım 5 aylık oldugu ıcın ben yanındayım odada beraber kalıyoruz cok zor hastane 2 gundur burdayız ve 1 hasta daha kalmanızı soyledı doktor.. Cok gecmıs olsun cnm benım... :((
tarafından
Amin kuzum Allah hiçbir anneyi evladıyla sınamasın çok zormus .  Benimki yogunbakimda olduğu için yanında duramıyorum ama hastanedeyim sürekli bırakıp gidemiyorum :(  kokusu bile değişti yavrumun :((
tarafından
Cok gecmıs olsun cnm benım bizde Vala 5 gu. Daha burdayız maşesef İcim yanıyor ama mevçcburuz cnm benım iyi olsunlarda.. Cok cok gecmıs olsun cnm sanada
tarafından
Sağol canım amin cümlemize insallah
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun kuzum ellerine eldiven takabilirsin oğlum kuvezde kalırken ben takmıştım hemşireler izin vermisti
tarafından
Sordum izin vermediler bari tırnak makasini getireyim kesin dedim onu da kabul etmediler:( elinin birinde damar yolu var zaten :(
0 oy
(368 puan) tarafından
Cokx cok çok geçmiş olsun bacım rabbim şifasını versin mübarek aylarda ya tez zamanda mutlu sağlıklı haberler alırsınız inşallah ya 
tarafından
Amin Allah razı olsun kuzum
0 oy
(1,001 puan) tarafından

Kiyamam ya daha ufacik nasil dayaniyosun bacimm inan gozlerimden yaslar sel oldu rabbim ufak bebelere kiymasin ya onlar daha cok kucuk daha funyayi anlamadan etmeden kendilerinden buyuk aci yasatmasin onlara Allah acil sifalar versin senin meleginede ve tum hasta dua bekleyen bebelere:'(

tarafından
Amin kuzum Allah razı olsun çok zor valla. Uyuyamiyorum yemek yiyemiyorum ağlamaktan gözlerim şişti artık ciğerim yanıyor:(
(1,001 puan) tarafından
:( Allah yardimcin olsun
0 oy
tarafından

Okurken icim bir tuhaf oldu cnm birde seni düşünemiyorum..:( Allah im sabır versin bebisine de bian önce sağlık sıhhat versin.<3

tarafından
Amin kuzum Allah razı olsun:((
tarafından
Senden de canım benim ❣️

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,464,671 soru

24,005,257 cevap

327,548 kullanıcı

...