Kızımı oturma odasında uyuttum yere yatırdım bende mutfağa gittim yemek yapıyordum dalmışım iyice kızımın yattığı odanın kapısıda acıktı uyanmış yanıma gelmiş hiç farketmedim sonradan gördüm acayip korktum yüreğim ağzıma geldi resmen Sizinde var mı böyle bebişinizin hiç korkuttuğu
En cok korku.
Uyudu diye Yatağa yatırdığımda gözlerini açtığı o an. Bundan ala korku yoktur tüm anneler bilir saygılar shsjjsjs
Evet ayni durumu bende yasadim sabah sessizce kalkim dedim yuzumu elimi yikadim oturdum makyaj yapiyorum buse arkadan geldi birden sarildi gunaydin annem dedi ödüm b*kuma karisti
Daha dün korktum feci şekilde kaynanam ile evimiz duvar duvara çarşaflarını vermişti utuleyim 'diye neyse utuledim büyük kız orda küçük kızımı da aldım kapıya vurunca duymuyor oencereye vurdum kapıya doğru geldim pimapen kapı.cam meğer kaynımın 24 yaşındaki kızı nişanlısı ile konuşuyor lambada kapalı benim tlfnun feneri açık gördüm ya onu öyle birden azrail orda sandım dizilerdeki gibi ödüm patladı
Ama.bir buçuk yaşındaki kızım hep öyle arkamdan gelir ve o an beynim yerlerdedir korkudan
Hareket etmeyince cok korkuorum dogarsa kndimi dusunemiorum
407,868 soru
12,245,385 cevap
37,058 kullanıcı