0 oy
438 göst.
Aile kategorisinde (1,424 puan) tarafından
11 gün önce doğum yaptım.siz anneler yeni doğum yaptığınızda nerde uyudunuz bebeginiz ile eşinizin yanında bebegide beşiğe mi koydunuz? Ben bi kaç gün salonda yattım annem ile  sonra anneme gittim.2 gün sorna eve donucem  bebeği beşikte yatırıp eşimle bereber mi yatsam ?? Beşiğe koyarsam bebeğimi yine aynı odadayız 1 adımlık yer ama istediğim zaman bakamicam gibi ne yapsam sizce 

11 Cevaplar

+1 oy
(78 puan) tarafından
Ayni odadaysan besigine birak canim kontrol et tabi surekli. Esinizle uyuyun bu evliligode cok etkiliyo
-Reklam-
0 oy
(368 puan) tarafından
Ben besige koyiyodum ama aglayinca esim uyaniyo diye ilk zamanlarda o salonda yatti bebiş yanimda yatti suan iki ayligiz besiginde duruyo, yaninda yatirirken dikkat et yastik fln canim , bi dene bakalim nasil rahat etcksen oyle yatarsin artik, beşiktede olsa kalkiyon zaten yaninda da olsa 
0 oy
tarafından
Biz salonda uyuyoruz mecbur beşiğe koyuyorm eşimle uyuyorum. İlk başlarda eşimle uyutmadi bebiş. :) Tam uzanirdim aglardi tam sarilirdim yine aglardi. Biraz esimsiz kaldım bebekle ilgilenmekten. Ama şimdi 50 günlük oldu bazen uykusu gece uzun sürüyor bnde değerlendiriyorum 
0 oy
tarafından
Ben ilk eve geldiği günden beri yatağında yatırıyorum eşimle daha ayrı yatmadık bence daha iyi oluyor hem bebiş yatağa alışıyor
0 oy
tarafından
Ben doğduğundan beri besiginde yatıriyorum canım eşimin yanında yatıyorum bende bi sorun olmuyo
0 oy
tarafından

Benim kizim asiri kusuyordu o yuzden besikte guvenemiyordum sesine uyanim diye. Salonda yer yatagi serip es ben bebisim yatiyorduk ne onsiz ne oburusuz:) bende yatak odama hasrett ama hic ssorun degil dizimin sagligi daha onemliydi.. ama kusma sorunun yoksa besik daha iyi olurcnm kendi yatagina alisir:)

0 oy
(6,399 puan) tarafından
Ben surekli besikte yatırıyorum sonucta iki türlü uyaniyosun.

Birazda korkuyorum yanimda uyutmaya
0 oy
(2,064 puan) tarafından
Yatak odasında yapmadık bebiş olduktan sonra orası biraz daha soğuk oluyor ısınmıyor diğer odada tek kişilik 2tane baza var ben oğlumla yatıyorum eşimde tek yatıyor gündüzleri beşiğinde yatıyor  :)
0 oy
tarafından
Beşiğinde yatır ki orada yatmaya alışsın ben öyle yapmadım malesef yanıma alıştı hiç beşikte yatmadı hala daha yanımda yatmak istiyor 9 aylık bu arada 
0 oy
(452 puan) tarafından
Doğduğundan beri biz eşimle kendi yatağımızda, oğlumda beşiğinde  yatıyor. Kaynanam gittikten sonra 1 hafta kdr bebeğimle beraber uyuduk ama eşim sürekli akşam hiç uyuyamadm diyordu neden diyincede sensiz uyuyamıyorm cevabını veriyordu. Sonra bi gün bi akrabamla konuştum üç çocuk annesi kendisi, laf lafı açtı onada söyledim ablamda bana dedi kız sen napıyon ne güzel bebeğin beşiğinde uyuyor sn yanında yatırmaya mı alıştırıyon dedi bana, şimdi tekrar eski düzendeyiz biz eşimle birlikte, oğlumda beşiğinde uyuyor. :)
0 oy
(6,687 puan) tarafından
Biz ilk gunden ewimle birlikde yattik mobilya bewik oldugu icin yerinden oynatamiyorduk bu yuzden gece agladiginda ayaga kalkmayalim deye  bir kacgun bebek arabasinda yatirdik cocuk daha sora bewikde uyumak istemedi nereye aliwrsa orda uuyumak ister o yuzden canim bewiyinde yatr bewiyine aliwsin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 372 göst.
24 Mart 2024 Aile kategorisinde Anneadayi45__- (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 437 göst.
27 Ocak 2024 Aile kategorisinde Linkin (19,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 153 göst.
16 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sedadz (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 732 göst.
30 Aralık 2023 Aile kategorisinde Bebegimdogdu (163 puan) tarafından soruldu

406,926 soru

12,212,118 cevap

36,790 kullanıcı

...