şu kadının saçi nasıl kızlar ya ben de bugday tenliyim hafif beyaz işte bide kapaliyim. Kuaföre gidemem alsam hangi saç rengi alayım kizlar bana yardimci olun ❤️❤️ eşim kafama soktu yap nasıl olur dedi maymun olurum felan dedim
Kuzey yıldızı çıktı çıkalı valla yolda iki kişiden birini kızıl görüyorum bana mi denk geldi bilmem ama. Ben kapalıyim onceden cok kızıl yaptım ama esim boya sevmiyor kızıyor açıkçası bide filmdeki bayandan görüp bi yap nasil olacak dese hele hoc yapmam ama sunu diyim kuaföre gitmeden açıcı al o zaman yoksa boya icindeki açıcı ile tam renk elde edilmiyo
Ates kizili loreal paris serisi acik kahverengiydi sacim foto ekleyecegim ancak dip boya ister sürekli 15 gunde bir gelir makyajsiz hic guzel gozukmezsin solgun gösterir ve boya sürekli akar sacin islak hayata bir sey giyemezsin boyar cikar cikmaz kurutman lazim gozden cikardigin havluyu sac havlusu yap kendin boya alip surekli komple boyarsan git gide dipler kirmizi uclar sarap kizilina dönüyor haberin ola
Şu rengi yapamadan ölürsem gözüm açık giderim ☺☺☺☺☺☺☺
Orkide moru tabi 5. Yıkamada aktı gitti ☺
Kutularin uzerindeki resimlerde var ilknur yada bi kuafore git 5 dk kataloga bak adi altinda yaziyo
1,492,655 soru
24,389,504 cevap
349,208 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın