0 oy
374 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bazen çok güzel yapışıyor memeye bazen 10 dk beni uğraştırıyor nedendir bu acaba başına gelen var mi ? Aç olsa bile aynı. Kafasını sağa sola sallıyor tutamıyor 

6 Cevaplar

0 oy
(6,400 puan) tarafından

En İyi Cevap

Benim oglumda ayni canim :) bilen varsa soylesin :D

-Reklam-
+1 oy
(2,091 puan) tarafından
Bnmki 2bucuk aylık oldu hala öyle yapıyor 2gündür memeyi bırakırken de damağıyla sıkıyor sağ sola sallayıp çekiştiriyor bırakıyor nasıl açıyor :) dişi çıktımı napcaz bilmem :)
tarafından
Aynen o damakla çekmek nasıl acıtıyor anneme diyorumki dişi olmadigindn emin misin. :D
(2,091 puan) tarafından
Evet diş var gibi   çok acıyo :))
0 oy
tarafından
Benim kızım da aynı valla 
0 oy
(1,945 puan) tarafından
Benim oğlumda öyle sonra da bi tuttummu meme de bağıra bağıra emiyor :D
tarafından
Ahahahahahahahayyyyyy aynı öyle canım :D
0 oy
(141 puan) tarafından
Ayy canım aynı benim kızım ya anlamıyorum niye öyle yapıyor aclıktan ölse de almıyor ağzına veriyorum geri çıkarıyor. Emmeye başlıyor sonra ağlamaya başlıyor ne yapacam bilemiyorum 
0 oy
(256 puan) tarafından
Benim kizimda aynı tek gogsumu almıyor çok uğraşıyor um alsın diye belime ağrılar giriyor ama yinede tutamiyor Azda olsa süt ağzına geliyor sonra bırakıyor napicam bende bilmiyorum her seferinde tutamadığı memeyi veriyorum belki tutarda emer diye ama yok bide ağzı küçük tam yerlestiremiyor sizinkiler nasıl 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 408 göst.
10 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 905 göst.
4 Aralık 2019 Diğer kategorisinde nrdn91 (1,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 47 göst.
5 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arasbebek (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 231 göst.
6 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,285 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,443,676 soru

23,722,437 cevap

312,977 kullanıcı

...