0 oy
526 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar  bisey diycem benim eşim  prezervatiften tiksiniyor asla kullanmaz ben hamileyim  ama doğum  yapar  yapmaz korunmam gerekiyor vallahi yoksa  kirkim çıkar  çıkmaz  hamile kalırım  ne yapabilirim  

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben de aynı durumdayım kara kara düşünüyorum. Şimdiye kadar hiç korunmadik doğum a çok var ama napicam bilmiyorum
tarafından
Bende hiç  korunmadım  7 aydır  evliyim  ve geldiğim  gün  hamile  kaldım  yumurtalıklarım çalışıyor  maşallah  ama bu bebek bile erkendi benim için  ikincisine gerçekten  dayanamam ve henuz 20 yaşındayım
tarafından
Anladım kuzum allah yardım etsin saflık problemin yoksa spiral taktirabilirsin ya da doğum kontrol hapı kullan
tarafından
Teşekkür ederim canım benim sağol
-Reklam-
0 oy
(237 puan) tarafından
Benim eşim de hiç istemiyor ya napsak ki
tarafından
Valla bilmiyorum  ki bende
0 oy
(984 puan) tarafından
Spiral taktır canım 
0 oy
tarafından
Spiral taaktırabilirsin
tarafından
Sanırım  tek çare  yine ben yapicam  biseyler ama ığneyi  önermiyorum  kesinlikle herkeste ayni olacak diye bisey yok ama teyzem çocuklardan  nefret ediyordu 3 aylık  igneler vardi kullandi sonra cok istedi çocuk  ne yaptiysa olmadı
tarafından
Eee ulu ortaya çocuklardan nefret ediyorum derse Allahın da gücüne gider bu sözleri ile sonanmış işte :/
İğne zaten hormonları bozuyor bende önermiyoeum
tarafından
Işte  malesef oyle oldu o yuzden igne istemiyorum  hap da kullanmış  olmasina rağmen  hamile kalan var yine iş  spirale düştü
0 oy
(194 puan) tarafından
Ben iğne kullanmıştım simdi hamileyim bitsin cip taktircam ozelde
0 oy
(3,548 puan) tarafından
Doğum kontrol hapi kullanabilirsin
tarafından
Hepinize tesekkur ederim de ben kendime  degil de eşime  bisey yapmak istiyorum  erkeğin  yaptığı  prezervatif  dışında  bişey  yok mu
(3,548 puan) tarafından
Yok galiba kendin neden korunmuyorsun daha güvenli
tarafından
Korunmasına  korunurum da benim hani böyle  prezervatif  gibi tek kullanımlık  ama daha sağlam  bisey bulmak
0 oy
(12,522 puan) tarafından
Spiral taktırabilirsin 
tarafından
Valla tek çare  o kaldi sanırım
0 oy
(1,866 puan) tarafından
Canım bu konuda bütün yükümlülüklerinde kadında olması çok üzücü. Benim eşimde sevmiyor ama ben hem hamilelik hem doğum birde ikiz oldu zaten hamileliğimde ilaçlı geçki tüp bebekten dolayı ikiz bakıyorum ...vs çok basit  bir işlem dahi olsu kendim korunmuyorum. Onun korunmasını şart koşuyorum.
tarafından
Öyle  malesef  çoğu  sey gibi bu da bize kalıyor. Ama seçim  yapmam gerekirse  spiral taktırcam  mecbur ama kimisi de onun karşıdakini  rahatsiz ettiğini  değdiğini  söylüyor  
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Benim eşimde öyle ben 3 aylık iğneyle korunuyorum. 
tarafından
Kiz o  iyi değil  onu yapma
0 oy
(7,128 puan) tarafından
Yaa benim esimde benim korunmami istemiyor kendi koruncakmis 
tarafından
Kiz ne güzel  işte  benim  de  istediğim  o
0 oy
(290 puan) tarafından
Benimkide kullanmıyor iğne vuruluyorum
tarafından
Valla bunlarda  oh ne ala memleket  bende bi benimki oyle sandimdi ne çok  varmış  böylesi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 235 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 237 göst.
17 Nisan 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Bir deniz annesi (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 238 göst.
2 Mart 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (924 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 692 göst.
14 Mayıs 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Edaa52 (1,358 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,129 soru

23,675,313 cevap

309,867 kullanıcı

...