Eşimin işinde bayan yok ki
Biz birlikte market isletiyoruz istese de samimi olamıyor
Kız ne samimiyeti öyle şey mi olur ,öyle birşey olsa asla kabuk etmem , bugün samimi olur yarın başka birşey olur
Ama benimkide3 inşaata çalıştığı için bayan yok
Şuan bekçilik yapıyo hiç kız meslektaşı yok. Polislerden var bi kaç tane ama samimi değiller karakolda görüşürler sadece. Eski iş yerinden var bi kaç hatun. Onlarla ben eşimden daha samimiyim ama bişey hissetsem yolarım o adamı. Yada gider bende erkek iş arkadaşlarımla samimi olurum
Eşimin işi dolu bayan ama.kiskanma da bir yere kadar takip.ediyorum yapacak birşey yok
Eşim mankenlerin ölçülerini alıyor sutyensiz
Ben hemde nasıl kafayı yiyorum ama yapacak birşey yok
Ay sanki icine dogmus kiz tam benlik konj bir aydir esimle isindeki kiz yuzunden kavga ediyoruz oy oy hele sukur düzeldi ama bu hafta isine baskin yapcam kiza sinir oluyorum taktım bir kere bisey olmazsa kendimi gostericem bakalim ondan sonra napiyor esim cvp vermiyo mesajina onemli degilse yani yuzsuz bir demez mi ben görüldü yapip bırakılmasını sevmem diye sisko memeli onden memeleri geliyo
Ilk defa gorduğumde rahatsiz olmustum. Cok acik kizlardi. Yakinlaştim suzdum bi bastan aşaaa. Bana ne bakiyosun dedi kizin biri guzele bakmak sevaptir, sizde bakin iyi bakin dedim. Kahkaha atti, sen bizim Çetin beyin karisimisin dedi. Taa kendisi dedim. Sonra cay falan koydular ictik, muhabbet sohbet, eşim geldi şoke oldu beni kizlarla gorunce ki, kahkaha atiyoduk resmen ama evde kocama surat asiyodum nasil kizlar diye, esimde cok meraklisan git gor demisti bende gittim gordum.
Kuzu bnm esim asker bayan var ama assubay bayanlarin onlarla konusmasi biraz ters oldugu icin pekte rahatsz olmuom ki zaten buyukler tanirm hepsini sknti olmuyo kocama cok guveniyorum bu konuda
1,493,250 soru
24,398,729 cevap
349,944 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın