Şimdik kızlar evimiz yapılıyo çoğu gitti azı kaldı şuan bu ay sonuna kada biter heralde.kalan işler
Boya
Mutfak dolabı
Parke
Kapı
Ve pencereler
22+5 haftaligim inşaat temizliği zarar verir mi her gün bi yeri yaparım diye düşünüyorum.esimde pencere kapılarda az biraz yardım eder yeter diyorum .
Annemlerle yakın oturuyoruz gelcem dedi ama ben kesinlikle istemiyorum ne kardeşim ne annem gelmesin .çünkü benim annem herşeyime koşar benim evimede çoğu kez geldi bırakmadı ben yapayım kendi temizledi .hatta geçen yıl kaynanam kızına gitmişti bende griptim kaynanamlarda kaliyodum kocasına oğullarına yemek temizlik vs .annem gelip yapmıştı.
Neyse kaynanamlarla altlı üstlü olcaz bi kaç yıl önce bel fıtığı ameliyatı olmuş diye rezil.etti kendini her gün belim ağrıyo basım ağrıyo diyip duruyo ama kızının doğumuna yakın oraya gidince evi dip köşe temizliyodu ve kızı 8.katta oturuyodu camlarını bile silmişti. Önceden kaunaanmlar kiradaydı şimdiki evlerine taşınırken gorumcem de burdaydi ben yine ***** gibi anne günah yapmasın ben gorumcem bide kız kardeşim yaparız dedim geldik koca evi tertemiz yaptık kardeşimle. Gorumcem sadece 2 oda camıyla oyalandi akşama kadar .kaynanamda ah kızım vah kızım mahvoldu vs diyip durdu.hani derler ya gelin kendini oldursede kıymeti yok o hesap oldu.benim de o yüzden zoruma gidiyo .zorlansamda annem gelip yapmasın kaynana dururken annem nie hizmet etsin sözde oğlunun evi .daha bi gün gelip bana bi el atmadılar o da kızıda ama onların evinde iş olunca hemen beni çağırdılar. Hakkım helal değil esimede dedim.zaten buraya taşınınca cocugumla eşimle evimle tek ilgilenicem. Artık ugrssamkcam kaynana eviyle .
Bu olaylara sinirlendim asıl sormak istediğimi unuttum .kapı pencere parkeler için temizlik önerileriniz varmı nerye hangi temizlik ürününü kullanayim vs