Canım anlayışlı bir kişiye aynı zamanda aşık da olursan e o da seni severse bütün problemler kendiliğinden çözülüyor.bu benim 2.evliligim. ilkinde evli oldgm kişi iyi biriydi Allah var, ama hicbirseyimiz uyusmuyordu, aşk da yoktu, e büyük bir aşk olmayinca birbirini tolere de edemiyorsun, anne babasının sözünü Cok dinler beni onlarla samimi olmaya zorladı,benim iicn önemli olan yılbaşını bile annesinde geçirirdik.
Boşandım aşık olduğum insanla evlendim, başta umudum yoktu her evlilik ilerde sarpasariyo ya da en iyi ihtimalle aşk bitiyo ev arkadaşı oluyorsun diyordum, ki öncekinde görümce yoktu, şimdi görümce var.ama baktım hayir.. görümce, aile, ev temizliği, çalışmak şu bu problem olmuyor eşin doğru insan olunca.beni kimseyle muhatap etmedi,her konuda yanımda oldu,ama bunu ben istediğim için değil, yani karısının sözünden çıkmayan Pasif biri olduğu için değil 'olmasi gereken bu olduğu için' yaptı.kusursuz evlilik varmış ben buna şahit oldum. Birbirini sevince ne kavga ne bişey kalmıyor, başkalarının cicim ayı dediği aylar benim için "ailesi mı ben mi, kızkardeşini mı daha çok seviyo beni mi, seç desem kimi seçer" gibi benim bin tane onyargmdan dolayı tartışma içinde geçti, ama tanimadigimdanmis. "Erkek adam" kadina nasıl davranması gerektiğini biliyor, gönlümü bir kez olsun bir defa olsun incitmedi, ben de öyle.simdi 10 haftalık hamileyim mutluyum. İnsaaaallahh Allah tüm kadınlarımızı hakettiği insanlarla karşılaştırır.. nerde mutsuz birini görsem boşan, hayırlısı ile evlen diyesim geliyor.