0 oy
407 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ciddi bir soru ile geldim ben 7 aydir midemden tedavi oluyorum ilac tedavisi midemde mikroplar var ve bunlar kaybolsun diye ilac tedavisi oluyorum neyse bu ilaclar mide ilaclari antibiyotik falan çok güçlü ilaçlar şimdi çoğunuz biliyor eşim ilaç kullanmaya başladı eğer olurda ilaç faydasını gösterir de ben hamile kalırsam ve bunu fark etmezsem ilaçları kullanmaya devam edersem bebek karnında ölür allah korusun şimdi sizce ilaçları içeyim mı içmeyeyim mi kafam karıştı ne yapayım ne yapmayayım bilmiyorum bana yol gösterin 

8 Cevaplar

+2 oy
(2,691 puan) tarafından
Doktor bu duruma ne diyo canım o önemli, şahsi bir yorumum yok açıkçası bilgim dahilinde değil. Ama söylemek isterim ki seni tanımam bilmem ve bu şekilde imtihan olan çok kişi var biliyorum da sana ayroca dua ediyorum ve bir gün hamileyim postu açmanı 4 değil 24 gözle bekliyorum :) Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah hayırlısıyla. Ama unutma ki Rabbimin verdiğinde bir, vermediginde bin hayır arayın derler. Her haline şükret, imtihan dünyası ve bir gün bu sınav bitecek :)
-Reklam-
0 oy
(16,590 puan) tarafından
Doktoruna konuş bu konuyu sanagerekli açıklaması ypaisn daha iyi 
0 oy
(9,650 puan) tarafından
Bence ilaç tedavin bitene kadar korunun.. sonrasında denersiniz.. tedaviyi yarıda kesme bir tedaviye başlamışsın sonuçta..  hamile olur ilacı bırakırsın allah korusun hamileliğin erken sonlanır üzülürsün..  tedaviler ancak doktor kontrolünde doktorun dediği şekilde bitirilir bırakılır ilaçlar..  
tarafından
7 aydır kullanıyorum ilk ilaçları kullandığımda doktor cok şaşırdı zaten hala mikropların gitmemiş olmasına yani bu illet beni ne zaman bırakır hiç ama hiç belli değil yani ne zaman gider ne zaman biter bilmiyorum gerçektende bende elime fırsat geçmişken acaba mı dedim bıraksam mı dedim hatta 3 gündür içmeyi de kestim 20 gün sonra adetim gelecek eğer gelmezse içemeye devam edecem yani
(9,650 puan) tarafından
Bence bunu doktor kontrolünde yap kullanılar ilaçlar öyle birakilir.. daha da tetikleyebilir daha da guclendirebilir mikrobu ani ilaci birakmak.. en azindan doktoruna danismalisin ne yapmaliyim 2 3 gundhr olabikir diye birakfim diyip danismalisin
0 oy
tarafından

Doktorun ile konuş şöyle bebek için tedavi oluyoruz , bu ilaçlarını tedavi süreci içinde kullansam herhangi zararı var mı ona göre doktor sana bir yol onercek 

0 oy
tarafından

Canim en iyi sonucu domtorun verir ben bilmeden  emara girdim tomografiye girdim 2 gun sonra hamile oldugumu ogrendim cok korktum ama cok sukur birsey olmadi 

0 oy
(12,520 puan) tarafından
Canım doktoruna söyledin mi bu durumu o daha sağlıklı bilgilendirir 
tarafından
Yok söylemedim.zaten ilaçların bitmesine doktora gitmeme 2 var
(12,520 puan) tarafından
Hmm anladım canım telefonu varsa sorsan
0 oy
(5,516 puan) tarafından
Bu cok ciddi bur konu doktorunla konus mutlaka
tarafından
Doktoruma randevuma daha çok var en az 2 ay var
0 oy
(135,940 puan) tarafından
Busram bunu dr sor kiz
tarafından
En iyisi öyle yapmak

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 517 göst.
9 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 180 göst.
6 Eylül 2021 Diğer kategorisinde bebis63 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,391 göst.
13 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,221 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 520 göst.
16 Nisan 2019 Güzellik-Bakım kategorisinde ceylin34 (1,698 puan) tarafından soruldu

412,676 soru

12,424,676 cevap

45,413 kullanıcı

Kategoriler

...