0 oy
505 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,127 puan) tarafından
Kızlar hamileliğinde bol su icipte  kilo almayan var mi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
ben canim ama sin haftalarda nolur bilmemm
(40 puan) tarafından
Cnm su icmek ne kadar faydali ki
Ben gunde 1 bardak falan icerim cok icmiyom yararlimi diyilmi hic bilmiyorum ilk hamileliyim
Su icdikce karinda buyurmu?
tarafından
canimm su icmek gercekten faydali bebegim gayet iyi benim elimde ayagimda sisme olmadi kilo sadece 2 bucuk kilo aldimmm doktorunda dio surekli su ic die benim haftamdakiler 9 10 kilo almis hep bende bisey yokk
(40 puan) tarafından
Canim kac haftaliksin 2 kilo almisin
(40 puan) tarafından
Bide tum hamilelik suresindemi almisin sadece 2 kiloyu
tarafından
25 haftaligimm caninmm
-Reklam-
0 oy
(2,349 puan) tarafından
Ilk zamanlar cok su iciyordm bu donemo kadr cok su icemiorm migdem bulanio die ama yine icmeye calisiorm 19 haftaligiz 2 kilo aldm
(7,127 puan) tarafından
Hm bende 18+4 günlüğüm yarim kilo 1 kilo arasında aldım bakalım ne olcak sonumuz
(2,349 puan) tarafından
Bnmde ole 1 bucuk 2 kilo arasinda oynuyo
(40 puan) tarafından
Cnm benimle ayni gundesin
(2,349 puan) tarafından
Sen kac kilo aldn
0 oy
(2,863 puan) tarafından
Ben 3 litre içiyorum 9 kilo aldım şimdiye kadar :D etkilemiyor bence sadece bol su içmek tansiyonu ödemi baş ağrısını krampları engelliyor kiloyu naparsan yap alıcan gibi :D 
(2,349 puan) tarafından
Kac haftaliksn qcaba ?
(2,863 puan) tarafından
28 canım :) daha da alırım 3 5 kilo gibi
0 oy
tarafından
Ben çok su içiyordum canım 9 ayda 8 kg aldım ama çok hareketliydim köpeğim var onun peşinde koşmaktan kilo alamadım bol hareket et canım doğum sonrası da kolay oluyor çok kilo almayınca
(7,127 puan) tarafından
Abur cubur tüketimin nasıldı canım 9 ayda 8 kilo iyi bence
tarafından
Çok fazla yiyordum abur cubur zararlı biliyorum ama engel olamıyordum dediğim gibi hareket ve su kilo fazla kilo almamı engelledi doğumdan sonra da sanki hiç dogurmamisim gibi oldum hiçbir ağırlığım yoktu çok şükür
(7,127 puan) tarafından
Darısı benim.basima ınsallh bende hiç doğurmamış gbi olurum ınsallh çok çok âmin
tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Ben sırf bu yüzden almadım. 10 kilo aldm ama doğumdan hemen sonra aynı kiloma geldm yani

Günde 3 lt icerdim su:)
0 oy
(5 puan) tarafından
Canım 37 haftaligim her gun 3 litreye yakin su içiyorum kilo alimim normalden az odemimde yok 
(7,127 puan) tarafından
Bende bu yolda devame dim Ozmn bende bol bol.iciyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 164 göst.
21 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sifanurr (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 63 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
18 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (9,066 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 218 göst.
17 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cennet_9891 (268 puan) tarafından soruldu

414,256 soru

12,466,936 cevap

46,934 kullanıcı

Kategoriler

...