0 oy
694 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Hep instagramda sın hep aktif sin hep aktif sin yazmış öyle sinir oldum ki eşim karışmıyor o karışıyor ben anlamıyorum daha doğrusu anlamakta güçlük çekiyorum benim kimseye zararım yok kimseyi üzmüyorum ama beni çok güzel üzüyorlar :((((

25 Cevaplar

0 oy
tarafından

Deseydin kimseye hesap vermek zorunda değilim , ben kendimi bildikten sonra kimsenin bana birşey demeye hakkı yok diye 

(170 puan) tarafından
Herşeye karışıyor herşeye bi de beraber oturuyoruz yok onu niye böyle öyle yaptın yok niye böyle oldu şöyle yapma böyle yapma
tarafından
Çok istiyorsa kendi yapsın
-Reklam-
0 oy
tarafından

İnstagramım yok olsada kaynana görmez ama burda takılıyorum diye laf ediyor tlf oynuyosun cocğun doğdugu zamanda sana benzer tlf elinden düsmez diyo 8-) takmıyorm bile aynı devam ☺

(170 puan) tarafından
Yemin ederim telefonu fırlatıp atasım var şuan
tarafından
Takma kafana he he de geç ona neymiş alla alla bi yatak odamıza karsmadıkları kaldı artk
0 oy
tarafından
Aktifliğini görmemesi için kapat son görülmeni:) 
0 oy
(1,909 puan) tarafından
kayınvalidem in yanında telefonla uğraşmam saygısızlık gibi geliyor bana okuma yazması yok zaten bilmiyo rahatım :))) 
(170 puan) tarafından
Yok cnm şuan yanımda değil o da kullanıyor instagram girmiş beni aktif görmüş karışıyor o ben den fazla telefonla uğraşıyor
(1,909 puan) tarafından
çok komikmiş kayınvalidem gerçekten sen de de bu yaşta ne işi. var sosyal medyada :)))
0 oy
(5,518 puan) tarafından
Sende soyle de bi dahakine beni gordugune gore sende hep cevrim icisin 
0 oy
tarafından
onameymis yaa Allah Allahh
0 oy
(701 puan) tarafından
Sanki onla evlisin ona ne esler bir sey demiyorsa tın tın :) 
0 oy
(636 puan) tarafından
Hele bir desin oyle birsey  bak napiyorum onu. Zaten  9 aydir cocuklq ilgilenmekten disari cikamiyorum bi telefon var onunla oyalaniyorum kimse lafini yapamaz valla. Onun haddine mi bana karismak. 
0 oy
(764 puan) tarafından
Dikkatini çektiğine göre demek ki sen de hep aktifsin benim kadar deseydin :) sonuçta o da sürekli girmese nerden bilecek :) 
0 oy
(51,483 puan) tarafından
instagrami yok anlamaz zatende. olsada ona ne 

sende yaz kocamla konusuyorum diye :)
0 oy
(1,241 puan) tarafından
Ahah kiz benim kayinvalidem anlamaz sosyal medyadan anlasada karismaz karissada ona ne munasebet be;) 
0 oy
tarafından
Yav senin kocan yokmu bacim senin kocandan baskasi sana karisamazki sahsen benim kocam kimseye karistrtmaz benim ne yapacagimi bilir güvenir kimsede laf solemez soleyemez korkarlar kocamdan valla
(170 puan) tarafından
Var da ancak takılma diyor ben de bundan sonra daha girmicem diyorum eşime girme diyor yani üzülen ben oluyorum
(170 puan) tarafından
Cnm brnim de bişey yaptığım yok ki instagramda genelde yemek sayfalarına bakarım o kadar
tarafından
Yapmazsin tabi napcaksin evli barkli kadin o kaynananin sacmaligi herkes ne yapcagini biliyo ne karisiyoki
0 oy
(460 puan) tarafından
Ahahah yok daha neler ya.. Her şey bitmiş instagrama girmeye karışmak mk kalmış.. 
0 oy
(128 puan) tarafından
Cekemiyor. Net :))
(170 puan) tarafından
Acaba :))
0 oy
tarafından
Gaynanam internetin  ne oldugunu bilmir bilsede karşmaz instg vs kullanmam kullansamda esimden başkasını karistirtmam
0 oy
(15 puan) tarafından
Canım sende ona desene anne demekkı sende sureklı aktıfsınkı benim aktf oldumu goruyosun de sapitmıs insanlar ya Allah sabır versin canm
0 oy
tarafından
Eşimle çok mesajlasiriz bide buraya girerim telefon elinden düşmüyor der diye laf eder
0 oy
tarafından
Ne munasebettt karışacak öyle bir dünya olamaz ağzının payını alır 
0 oy
tarafından

Haahahah neden karışsın ki :D:D

(170 puan) tarafından
Bilemiyorum artık
0 oy
(22 puan) tarafından
Onu ne ilgilendiriyormuş anam mısın babam mı 

İlgili sorular