Evlendiğinize Pişman Mısınız ??
Ben Çok Pişmanım Keşke Evlenmeseydim
Zamanı Geriye Alma Şansımız Olsa Keşke...
Ama yine de eşimi Çok Seviyorum Yine Olsa Yine Evlenirim Ama Beni Pişman Ediyo Bazen
Aramiz kötüyken benden pişmanı yok iyiysek toz kondurmam
Asla pişman değilim iyi ki onu tanımışım onunla evlenmişim çok şükür sıkıntımız yok
Evet iyki evlendim diyorum ama keske evimizde ayri olsaydi kaynanam yuvami yikicak diye korkuyorum valla allahim hic kimseye kaynana derdi vermesin amin
Bazen pişman oluyorum eşimi seviyorum ama ailesinden de eşimden de bazen nefret ediyorum iyiler iyi lerde ben onlara yaranamiyorum beni kötü tanıdılar yaptığım emekler boş!!!
Hiç pişman değilim aksine çok şanslı olduğumu düşünüyorum bu konuda. Eşim gibisi bi daha gelmez bu dünyaya ya öyle mükemmel bi adam çünkü Rabbim başımdan eksik etmesin onu.
Bende pisman degilim cok sukur gorucu usulu evlendik ama cok mutluyuz rabbim kimseyi pisman etmesin hepimizin yuvasindan sofrasindan huzur eksik olmasin insaallah
Rabbim bir ömür vermesin pişmanlık ama asla pişman değilim şuan onu çok seviyorum ve hep şansli oldugumu hissettirdi bana hayatıma girdigi gunden beri her zmaan onceligi ben oldum keza benimde öyle Rabbim başımdan eksik etmesin kocişimiii
Evlendigime asla pisman olmadım inşallah hic olmam kocam candır canımdır yiyip icip yatiyorum ohh
1,491,819 soru
24,377,185 cevap
348,406 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın