Selamunaleykum kizlar belki bileniniz vardir kurtajla ilgili hastane soruyodum dun gunduz esenler devlet hastanesine gittim bebegin kalp atisi yoktu kanamam vardi biraz kurtajda uyutuluyomu diyemerak icindeydim neyse gittim sadece kese var bebek gozukmuyo demisti geldikten 1saat sonra afedersiniz cesmeyi actiginda su gelirya bende oyle kan geldi ama hic durmadi acil bagcilar arastirmaya gittik kese rahim agzini tikamis dusmedigi icin cok yogun bi kanama olusmus doktor bile panik yapti muayne ederken bile catalin altindaki kovaya birsuru parca kan dustu hasta bezi takti acil kurtaja almamiz gerekiyo dedi uyutun gormek istemiyorum dedim uyutmuyoruz dedi imza attim ciktim giderken pesimden kostu sakin eve gitmeyin acil en yakin yere gidin bebegin kesesi ya zehirler yada kan kaybindan ölürsün dedi biz acil enyakin gungoren ilgi hastanesine gittik orda muayne edildim doktor rahmin kan icinde birazdaha gelmeseydin şoka girerdin ölümden dönmüşsun dedi acil kurtaj dedi beklerken benden avuc ici buyuklugunde parcalar dustu agrim nasildi anlatamam sonuc olarak uyutularak bi kurtaj oldum uyandigimda icim bombos diyip aglamisim gerisini hatirlamiyorum oglumu sormusum surekli haberi yoktu onunda yani demem o ki biyandan kaybettigim bebegim biyandan arkadasima emanet ettigim oglum baska bisi yokmus aklimda demem oki ufacik bile lekeniz olursa gidin anne adaylari ihmal etmeyin Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin hayirli saglikli evlatlar versin biraz uzun oldu kusura bakmayin Allaha emanet olun
Çok ama çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
1,492,925 soru
24,393,322 cevap
349,462 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın