Kızlar eşinizin sahip olduğu ama sizin sevmediğiniz huyları alışkanlıkları var mı bu alışkanlıklarından nasıl vazgeçirdiniz
Vazgeçiremedim kabullendim.. umursamamayi öğrendim.. ama eşimin alışkanlığı oyun oyunkolik bir kocam var :/ bu alkon falan olsaydı allah göstermesin tahammülüm olmayabilirdi allah ta o konuda sınamaz inşallah..
Aha da öyle bi dünya yok malesef olduğu gibi kabul ettin ettin değiştirmeye çalışmak ancak aranızı acıyor
Huylu huyundan vazgecmyor canm maalesf :( kendimizi sinir etmekle kaliyoruz. Benm esim maalesf acik sacik seyler izliyor bekarlktan kalan alskanlk yani bakıyor sadece bsey yapmıyorms kac defa soylememe ragmen degsmedi kadnlik gururum kırılıyor dedm en son evi terkettim bu yzden o gunden beri telefonunu ellemiyorum ama yanmda gezerken bakyorm galerye falan gryor bsey yok rahatlyorum smdilik vazgecms dyorum eğer içinde yoksa hicbir huyundan vazgecmez canm benm ama insallah seni uzen ne huyu varsa Rabbim sogutsun o huyundan onu
Seni yoran bir huy değilse yani sürekli aklına takılan vs oluruna bırak derim.benmde sevmediğim huyları var ama ona sorduğunda bende dört dörtlük değilim tabiki.idare ediyoruz birbirimizi çok şükür aşılamicak bi problemimiz olmadı bugüne kadar
Bizimki telefonla çok oynuyo o telefonla uğraşmaya başlayınca bende bildiğin küçük çocuk gibi üstüne çıkıom elimi kulağına sokuom saçını başını çekiom kafamı telefonun önüne koyuyom fln bazen gülüp bırakıo bazen de bırakmıo okadar şebekliğin üstüne trip atıp kalkıyorum ozaman bırakıo benimki genelde triple çalışıo :)
Aynı şey bende de var önceden sigara içmiyordu evlendikten sonra içmeye başladı o da çok küfür ediyor ben kızdıkça fazlalaştı en sonunda ses etmemeye başladım kendi kendine azalttı
Benim eşim sadece kendi aile sülale gitmeyi severdi benim ailem e sulaleme gitmeye kalktigimiz zaman halsizim yorgunum diyordu.baktım ben hep onunla her yere gidiyorum.bu böyle 1 yıl sürdü.1 yıl in sonunda annesine gidilecekti grip oldum galiba gelemem çok halsizim dedim gitmedim.3 gün trip attı 1 hafta sonra felan bayram di bayram in 1.günü bahane turetti gelmedi benimle ben tek gittim 2.günü ailesine gidecekti bahane turettim gitmedim. 1 hafta sonra kardeşimin doğum günü ertesi gün babasının doğum günüydü kardeşimin doğum gününe gelmek istemiyorum çok kalabalık dedi kalabalık dediği de 10 kişi anca gelmedi.ertesi gün babasının doğum günüydü ki onlar en az 20 kişi oluyorlar çok kalabalık gelmek istemiyorum dedim gitmedim :)) bakti ki bu böyle olacak değil kalktı bana bosanalim dedi bende hemenn dedim gitmedi dava açmaya 10 gün sonra ben gittim adliyeye iş yerine dilekçe gitti tabi sok oldu.o günden sonra asla boşanma konusunu acmadi ben demeden hafta da 1 cuma akşamları aileme gitmek istedi 15 te bir kardeşlerim ile bir araya geldi bayram da benimle her yere geldi.bugün kuzenimin düğünü var benden önce berber e gitti :)) yani süper bir şekilde değişti farklı bir insan oldu.Her istedigimi ikiletmiyor.bin şükür çoook iyi oldu.
O pek mumkun olmuyor oldugu gibi kabulleniyorsun zamanla
1,490,356 soru
24,356,939 cevap
346,803 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın