0 oy
374 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar sorum şu bu gün 5 numara 10paket aldım ama kullanıp memnun Kaan varmi tanıtım paketiyle normalin arasında fark varmi sızdırma felan yapiyomu

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç guzel degıl canım ben 90lı paket aldım kakasını dışarı cıkarıyor
tarafından
Bence bebeğin oturusuna bağlı bişey veya yatisina en iyi bezde bile cikiyo inşallah geceleri sızdırmaz gece hiç bez degitirmem kaka yapmadığı sürece de sllepy kullaniyodum bakacağım simdk
tarafından
Aynen canım benim kızım da da çıktı molfix ve turco da olmuyor
tarafından
Ondan dir canım aynen
-Reklam-
0 oy
tarafından
Fena değil guzel 
tarafından
İnşallah guzeldir
0 oy
(237 puan) tarafından
Baybi turko aldık çok kaliteli biseye benziyo çok memnun kaldık hemde ccok hesaplı oneririm
tarafından
Bunlar bitince bide onu deneriz
0 oy
tarafından
Ben ilk defa aldım bugün ince güzel geldi bana ve baya doldurmuştu altını taşırma yapmadı pişik durumunu da gözleyeceğim ona göre devam edeceğim 
tarafından
Aynen ince geldi ban da
tarafından
Önemli olan sizdirmamasi molfix külot bez kullanıyorum şu an berbat resmen sabah çiş dışına çıkmış oluyor içindeki kristaller bozulup oğlumun cildine yapışıyor
tarafından
Sleppy kullandim hiç öyle sıkıntı yaşamadım kilotbez tek sızdırma yapmadı nerdeyse 10 saat kaliyo duruyo ama hiç bı sıkıntı olmyuyo
tarafından
Bilmiyorum canım ama molfix yaptı sızdırma olmazsa da bezin üstü ıslak oluyor değişik bi durum
0 oy
(11,452 puan) tarafından
Kullandım evy baby de çok güzel ama bu deneme seysi ile aynidir farkı yoksa çok güzel di 
tarafından
İnşallah yoktur 10 paket aldım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 446 göst.
6 Ekim 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatma Başoğlu (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 104 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kayla4 (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 196 göst.
9 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatocan4545 (1,517 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 215 göst.
15 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysegul&20 (7,447 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,136 soru

24,381,415 cevap

348,753 kullanıcı

...