0 oy
2,422 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (534 puan) tarafından

Nasil yapti nasil etti bilmiyorum yemek yapiyordum oda yanimda mama sandalyesindeydi arkam donuk bi ses bi baktim oglum yerde bir yerinde birsey yok gibi biraz agladi ama şimdi  guluyor hastaneye gitmelimiyim

4 Cevaplar

0 oy
(13,672 puan) tarafından
2 saat takip et kusma gözlerde kayma olursa götür bir de kafasına hafifçe dokun acıyor mu kontrol et canım 
(534 puan) tarafından
Ettim  acımıyor gibi nasil icinden kaydi anlamadim
(13,672 puan) tarafından
Ahh onlar ahh benim oğlum da ayağa kalkmış tepetaklak dikilmiş zor tuttum çok korktum asıl işimiz şimdi başlıyor çok dikkat etmemiz gerekiyor
(534 puan) tarafından
Valla yanındaydım  bide saniyelik
-Reklam-
0 oy
(572 puan) tarafından

Canım ne kadar doğru bilmem ama bizde şerbet verilir düşen bebeklere ama ne kadar doğru gerçekten bilmiyorum.

Benim oğlumda sürekli biryerlere düşüyor birşeyi yoksa uyutma 3 saat kesinlikle bekle. 
(534 puan) tarafından
Tam uykusuda geldi nasil dayanir bilmiyorum uyutmamaya çalışıyorum ilk defa dustu cok hareketli ama
(572 puan) tarafından
Uyutma yıka yüzünü falan kusmasın göz kayması falan olursa götürürsün ama korkma. Çok fazla düşüyorlar yani benimkide morarmadık yeri kalmıyor düşmekten
(534 puan) tarafından
Yuz ustu gelmiş ama eliyle tutmus sanirim anlamadim valla
(572 puan) tarafından
Ya zaten o anki korkuyla anlamıyorsun nasıl düştü ne oldu. Oyun oyna eğlendi müzik aç dans ettir uyumasın.
(534 puan) tarafından
Valla ilk defa çizgi-film actim.Cok korktum anlatamam hala yuregim agzimda
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Ay canım geçmiş olsun çocuğa dikkat et inş bisey olmaz hareketleri falan takip et baktin olmuyor dr git
(534 puan) tarafından
Ediyorum simdi gülüyor uykusu vardi uyutmamaya çalışıyorum
(14,062 puan) tarafından
Sakin uyutma korkma bisey olmaz üstüne bi ayetel kürsi oku RABBIM çocuklarımızı korusun inş
(534 puan) tarafından
Amin amin diger taraf fayansti haliya dusmus heleki cok sukur
0 oy
(4,852 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun bizde mama sandalyesibe başlıyoruz ufaktan kemeri takılı mıydı.  Ona rağmen mi düştü merak ettim benim çocuk da hareketli 
(534 puan) tarafından
Degildi yanındayken takmıyordum sevmiyor diye ama yok artik surekli o kemeri takarim sizde takin lutfen icinden kaymış  resmen
(4,852 puan) tarafından
Öyle yaparım benimki de hareketli çünkü

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,210 göst.
18 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneolmakask (894 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,482 göst.
6 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,376 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 632 göst.
6 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ... Mira... (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 749 göst.
26 Eylül 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikmucize (2,588 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,417 soru

24,618,345 cevap

364,465 kullanıcı

...