Ben az yemek yapamiyorum 3 kisiyiz ama illaki cok yapicam aza elim gitmiyo
Hatırlamıyorum galiba yok
Balkonu yıkarken alçıdan olan bahçe süsleri vardr ya ondan vardı çat die kırıldı daha yeni almştk hemen gittim yapıştırıcı aldm yapştrdm. Bi kaç hafta sonra eşim balkonu yıkıyodu o da başka yerinden kırmş snra benm kırıp yapıştrdgm yeri görmüş. Vay şerefsizler bize kırık şeyi satmışlar dedi dayanamadım gülmeye başladım adamların günahına girme dedm benm kırdgmı söylemiştim
Var çok kötüyüm
Suan kendi yaptigimi hatirlamiyorumda kaynanaminkini deyim kaynanmin evinde fiii tarihin den kalma 2 yarim sise fanta vardi. Birgun bir yerr gidceekti baktimki bi sise fanta agzina kadar dolu ;D normalde az bi bosluk olur yani. Kadin eski fantalari asitleri bile yoktu birlestirip birine goturdu. Sonradan anne deseydin bana en azindan agzina kadar dolmayacagini söylerdim dedim. Sen nerden anladin diye şaşırdı cokk uyanıktır ama gelinininde bir okadar uyanik oldugundan bi haber
Genelde misafir gelcek ise mutlaka biseyler yakarım heyecandan bi kaf kere yaktığın şeylerin yerine hazırını aldığım oldi
Kayınbabam geldiğinde ilk kez şekerpare yapmayı denemiştim sonuç kötü oldu bende dolaba sakladım eşimle kayınbabam gezmeye gidince döktüm hazır aldım
Makarna yaptim aci oldu bebegime gaz yapmasin diye makarnayi yikadim yogurtla karistirip yedim
Sulu Tavuklu patates yemeği yapmıştım. Akşam yatacağımda baktım Bi tabak yemek kalmış tencerede bende süzdüm tavuk parçalarını ayırıp yıkadım derin dondurucuya attım. 3_4 gün sonra tavuk çorbası yaptım. Tavuk lüks bir yiyecektir benim için çöpe dökmeye gönlüm el vermedi valla.
Cok kotu ya ben cay dokerken hep bi yudum alirim sicakligini konturol ederim esim kaynanam kayin babam farketmiyo kim oldugu esime soylemisdim ama gulmusdu bikerede dolma yapcaktim ete sogan dogramayi unutmusdum hepsi yedi parmaklarini yaladi ama farketmedilerbikerede esimin arkadaslari gelmisdi cay koymayi unutmusdum esim sordu evet koydum dedim kosdum mutfaga musluktan kaynar suyu doktum cabucak kaynadiidaha bir suru var ama istemiyom beni kotu tanimanizii)
Okudumda yorumlari hc yapmadıgm şeler elimin ayari iyidr yemekler konusunda kırıp dökme huyumda yok cok hızlıdırm ama
Yemeğe sevgini katınca demekki ne hata yapsan sevgin kapatıyor lezzetli oluyor bu arada çok fenasın
1,487,410 soru
24,315,511 cevap
344,997 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın