0 oy
390 göst.
Diğer kategorisinde (1,093 puan) tarafından
Hayatımda hic kimse ile ikiz kardesim hariç kavga etmemiş bir insanım... Ama sanırım yakında kayınvalidem le kavga edicem.. 3yıldır evliyim ilk 2 yılımı iğrenc gecirdim kendisi manik depresif üstüme cok geldi üzüntüden gıatrm sisti laf sokmalar ne ailem kaldı ne zekam.. Ama cocuk olduktan sonra sabrım tasmak üzere bebegim 40cm 7aylık dogdu ben ölümden döndüm karnımda acılmam yokken eşigi koptu yavrumun kaybediyorduö rabbim bize bagısladı.. Ne aradı ne sordu.. 40bizde gelmezler adet dedi haftada bir yemege caya geldi üstüne neyse.. Hamileyken tasınıyordum eşim grip evde ben doktordan geldim dedim kese etrafında kanama var iş yapma ölebilir  dedi dedim kahhahah basıp ay canım sen nasıl is yapmıcaksın tasınıyorsun dedi... Dogdu uykusuzluktan öldüm yemek yap bebek bak dikiş bize gelmeye devam ediyor her hafta sonu bir kere sevmeye altını degişir misin ay yok ben elleyemem.. Biberonu tutar mısın ay ben yapamam.. Neyse dedim.. Bu cumartesi ilk defa cok daralmıstım onlardaydık eşim bine kabak marul alıcak bende kabak corbası yapıcam bende geliyim azıcık hava alırım dedim bimde apartmanın altında... Neyse bıraktık bebegi uyuttum koltukta yanına minderini koydum sadece 15dk.. Bebegi yataga tasımıs geldim ki cocuk huzursuz kucağında aygazda su kaymatıyor cocugu buhara tutuyor evin havası kuruymus neyse dedim aldım cocugu yedirdim uyuttum corba yapıyorum.. Demesin mi ayyyyy ebru ben anladım ki kimsenin bebegi ne bakıcılık yapamazmısım... Yani cok sinirliyim bunlara degil sürekli karısıyot yogurt yediriyorum ay midesi eksidi cocugun yogurt tan altı üstü bir yemek kasıgı kadar yediriyorum yeni basladık ek gıdaya... Güneş geliyor gelsin d vitamini üretir diyorum hemen perdeyi kapatıyor.. Kucagımdan alma diyorum alıyor al diyorum almıyor ak desem kara diyor. Cocugu oyun halısı yatırdım ay kemikleri ayırıyor sırtı yatmaktan halbuki tüm gün Kucagımdan geziyor inadıma yapıyor yakında kavga edicem kızlar galiba cok doluyum.. 3senenin patlamasını yaşıcam korkuyorum öyle sacma bir kadın ki kendi suclu oldugu halde kardeşlerini silmis bir kadın bana ne yapmaz yani

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Uzak durma imkanın varsa kavga etmeden uzak dur bence kavga etsen cozum olmayacak isler daha kötüye gidecek

(1,093 puan) tarafından
Evet bende ondan korkuyorum cünkü ailesi cok sımarık bencil bir tarafları var.. Kime ne anlatıcam sanki onlar üstüme geldigini anlamıyor mu görmezden geliyorlar..  Ama cok daraldım m.. Kinci bir insanım galiba bir gıcık etse beni üc yıl sustuğum canımı acıtan seyler anında hepsi aklıma geliyor doluyorum
tarafından
Bende oyleyim icimden atamıyorum hafızam çok guclu kolay kolay unutamiyorum yasadigim şeyleri içimde birikiyor sonra sınır hastası oluyrm hele dogumdan sonra hic kimseyi cekemez oldum ama artik birine sinirlendim mi uzak duruyorum. Baska çözümüm yok napayim.
-Reklam-
0 oy
(2,104 puan) tarafından
Allah yardmcn olsun bacimmm
0 oy
(124 puan) tarafından
demekki bütün kaynanalar aynı valla ben tınlamıyorum artık bide gelip yatak odamı karıstırıyo bebeğine aldığın bez bu muydu yok anakucagının oyuncağı mı bu diyerek bahane üretip odayı karıstırır cocuk beşikte yatıyo ben uyuyomu diye kontrol ettiğim halde pda kontrol ediyo haftada 1 caya yemeğe gelir bize selam sabah vermeden yatak odama girer cocugu alır bende delircem dite lorkuyorum artık bıktımm aynı patlama banada geliyo bu arada bende erken doğum yaptm böyle kişiler insanı depresyona sokuyo evimi uzaga tasıcam allahın izniyle bi gidipte kurtulsaydım bide gelmiş sen cocugu benden mi kıskanıyosun diyo nasıl kıskanmıcaksın kaynımın yanına gidiyodu afyona aana gelmiş diyoki aslı cocugu dısarı cıkarma sakın gözümü arkada bırakma cocuk hasta olursa sana iyi demem diyo bende al sen bak cok biliyosan ben annesiyim benden iyi bakacak değilsin karısma bana dedim bıktım artık hergun sınır krızı geciriyorum bunun yüzünden 
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Canım kadının genel huyu böyleşmiş herkese karşıda böyle. Sen neden böyle susuyorsunki. Daha açık net cevap ver. Böyle birine çocuğunuda bırakma baksana heran ne yapacağı belli değilmiş. Bence onu önemseme onun tarafından önemsenme de boşvermeye umursamamaya çalış o zaman sende rahat free olursun. Ben patladım kaynanaya şimdi çok rahatım bişey dese dahi tınmıyorum görüşmüyorum hayatımda bir sinek gibi bişey vız vız edip duruyor. Tamamen silemem ama boşvermeyi öğrendim kafam rahak bence oda böyle daha rahat.
0 oy
tarafından
Sen de mi kayınvalideden yana dertlisin canım. Nedir bu milletin çektiği ya. Görüyorum kendi kızlarına nasıl davranıyorlar, kendi kızlarınım çocuklarına nasıl bakıyorlar. Ama gelin gelince sanki insan değilmiş gibi muamele yapıyorlar. Egolarını tatmin edip ezilmişliklerinin acısını gelinlerden çıkarıyorlar. Onun kayınvalidesi de ona yapmıştır kesin bu tarz işkenceler. Allan herkese vicdan versin. Sana da sabır versin canım. Kavgayla asla çözemezsin daha beter olur, sen haksız duruma düşersin, eşinle de aran bozulur. En iyisi mesafe koymak. 
(1,093 puan) tarafından
Öyle dertliyim benimki cok farklı bir imtihan bipolar bozukluk hastası ama sabretmekten ben hasta olucam yakında.. Yok bizimkinin kayı validesi iyi biri bizimki kayınvalide ye cektirmis..
tarafından
:) anladım. Neticede hastaymış canım, yine de zor ama sabretmek lazım elden ne gelir :(((
(1,093 puan) tarafından
Saglıklı ve hasta dönemleri oluyor.. Bence kişilik olarakta kıskanc ve yönetmeyi seven biri ve egosu cok yüksek.. İmtihan iste arada dertleniyorum böyle..  Sessiz bir insan olmasam karsılıklı laf sokalım da ben laf sokmadıgım bir insanın bana laf sokmasını kul hakkı sayarım kaldıki sorsan cok dindarlar hocalar herseyi bilirler en cokta o sinirimi bozuyor..

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 897 göst.
17 Nisan 2021 Diğer kategorisinde ❤ Ecem Lina'm❤ (3,547 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 876 göst.
1 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 92 göst.
0 oy
1 cevap 121 göst.
31 Ocak 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Nur ay_ (3,093 puan) tarafından soruldu

380,141 soru

11,379,920 cevap

34,869 kullanıcı

...