0 oy
583 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,262 puan) tarafından
Sonuçta sokağa çıkma yasağı sağlıklı insanları hasta insanlardan korumak için doğumu olacaklar tabikide hastaneye gidecek doğumu nerde yapacaz diye kendinizi neden bu kadar strese sokuyorsunuz virüsten değilde insanlar stresten ölecek herşeyi kafaya takmayın biraz sabır biraz tevekkül edin lütfen duanın açamayacağı kapı yoktur biz müslümanlar için rabbim ne güzel şeyler vesile etmiş herkes dua etsin sokağa çıkma yasağı korkmak için değil tedbir almak için başı bis gezme derdinde olanlar için bu sokağa çıkma yasağı çalışanlar riske girmesin diye heryerde gezme derdinde olan insanları evde kapalı tutmak için ama millet durmuyor ki resmen kendimizi ateşe atmayalım duyarlı olalım DUA DUA DUA

12 Cevaplar

+3 oy
(10,608 puan) tarafından
Çok doğru.. sokağa çıkma yasağı varsa insanlar için var.. doktorlar hastaneler yine gorevlerni yapacak.. doğumu gelenler gidecek.. yoksa sokağa çıkanı silahla indirmiyorlar yani :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cok dogru canimmm ++++++++♡♡♡
0 oy
(14,065 puan) tarafından
Kimin vakti ne zamansa o zaman ölücek ALLAH hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inş tüm ümmet olarak atlatırız ☝️☝️☝️
(1,262 puan) tarafından
Amin inş tabikide rabbimden gelen herşeye razıyız ama sorsak kim ne yapıyor bolbol korkuyoruz derler
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Yasakmi gelmis haber izlemedim
0 oy
tarafından

Valla gecen bende bunun için endise ettim ama sonra düşününce acil bisey sonucta illaki hastaneye götüren olur dedim 

0 oy
tarafından

Millet atla deve misali yapıyor. 

Rabbimden gelen baş üstüne  derdi veren Allah dermanida verir....

Abartmanın bir anlami yok herkes üzerine düşeni yapsın gerisi takdir ilahi...

0 oy
tarafından

Sokağa cikma yasağı mi varkiii:'(

0 oy
(496 puan) tarafından
Çok haklısın canım 
0 oy
(266 puan) tarafından
Aciklandimi yasaklandigi
0 oy
(2,766 puan) tarafından
Sokaga cikma yasagi henuz yok yanlis bilgi verme sadice toplu bulusma alanlari kapatildi birincisi ikinciside benim sordugum soruya gore post acmissin daha ne dedigimi pekte anlamaissin ben hastaneye gidemiycem gidilmiycek demiyorum sadice daha fazla yayilmadan dogsun istiyorum dedim 
(2,576 puan) tarafından
Doğrudur kuzum tabiki haklısın. Zaten zor zamanlar geçiriyoruz hepimiz. Çoğumuzun doğumu yakın çoğumuzun riskli gebelik bebeği var ama birbirmizi kirmayalim. Daha sakince konuşalım. Değmez bı post için birbirinizi kirmaya
(2,766 puan) tarafından
Ya ben postu actiktan hemen sonra bu postu gordum o yuzden oldu özur dilerim tekrar tekrar kul hakki cok kotu kalp kitmayi sevmiyorum ama bi an bosluguma geldi kusura bakma
(2,576 puan) tarafından
Ben değilim canım postu açan kişi ben tartistiginizi görünce yazmak istedim. Çok kibarsin yinede kuzum :)
(2,766 puan) tarafından
Sagol canim ben sen sandim
(1,262 puan) tarafından
Maşallah önemli değil.ama insan durup dururken suclaninca hakim olamıyor kusura bakma sende ve herkes gergin herkes birbirine burda hak vermesi lazım
0 oy
(16,601 puan) tarafından
Sokağa çıkma yasağı henüz yok ama olursa güzel olur 
(1,262 puan) tarafından
Aynen kesinlikle
0 oy
(1,163 puan) tarafından

Ne yasağı teyzem öldü berki aldım cenaze evdeyim o, uyuyo şuan yasak virüs hiç umrumda değil :'(

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 138 göst.
22 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Dmlaa (10 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 331 göst.
5 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Bags Bunnuy (1,145 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 117 göst.
4 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Kedimekimm (631 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 137 göst.