Kizlar hani diyorlar ya ilk gece kaldım diye nereden biliyorlar ancak o geceden sonra adete kadar bir daha ilişki olmazsa anlaşılır ilk gece de olduğu yani ilk geceden sonra bir daha adete kadar ilişki olmamış mı acaba oylemi anladılar mesela ben hangi sinde hamile kaldigimi bilmiyorum yani kafama takıldı ya
Ay bende merak ettim beklim şurda
Valla kuzum düğün ğününümün sabahı banyomu yaptım kuaföre ğittim akşamda evlendim tutmamam mümkün değildi eee birde üstüne 4 haftalık evli 4 haftalık ta hamile çıkınca ister istemez öyle düşünüyorsun
Benim amcamin oglu evlendi mesela 1 hafta sonra da askere gitti 1 ay sonra kizin hamile oldugunu ogrendik ilk gece bu bence
Yaani dogru nerden biliyolar ki
Çok basit, doktor bebeğin kaç haftalık kaç günlük olduğunu söylüyor hesapliyorsun bi bakıyorsun ki bahsettiği gün evlendigin gece, diğer iki gün yapmamissan mesela o gece olduğu da kesinleşiyor benim 4. Gün
Bana doktor 9 Aralık'ta hamile kalmışsın demişti, 2 Aralık'ta evlendim zaten 9 Aralık'ta da kalmışım benimki baya hızlı oldu
Ben ilk gece çünki düğünüm olduktan 2 gün sonra adetim bitti yanı ilk gece değilse bile o 1 hafta içinde o yüzden ilk kızımın gününü unutmam ama ikinci kız ne zmn oldu bilmiyorum ultrason A göre hesapladım hep
Ben ilk gün değil evlendikten 20 gün sonra hamile kaldım. Hangi gün olduğunu adım gibi biliyorum çünkü eşimin duygu sömürüsüne dayanamayıp korunmamayi kabul ettiğim tek gündü afedersin sonrasında yine korunmaya devam ettik ama olan oldu o gün :)
1,490,000 soru
24,352,068 cevap
346,524 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın