0 oy
566 göst.
Diğer kategorisinde (3,187 puan) tarafından
Eşim mesaj atmış akşam halı saha macim var diye..

Salgın mi var? Hava mi soğuk? Evde çocuk mu var? Hangisine kizayim ya.. karakolu arayacağım dedim aklıma orası geldi.. ne yapayim ben şimdi.. sinirden deliye döndüm.. hepsi beyin-siz bunlarin.. :@

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından

:ermm: allah korusun . 

-Reklam-
0 oy
tarafından
Eve alma valla ben olsam almam gitsin napiyosa yapsn ya
(3,187 puan) tarafından
Ayy deli oldum ya.. 1 avuç Beyin-siz insan.
0 oy
(7,627 puan) tarafından

Maçta şike var diye şikayet bildir :woot: delimi bunlar ne maçı bu zamanda 

(3,187 puan) tarafından
Hava buz meteoroloji kar fırtınası uyarısı yapıyor.. sağlık bakanlığı virüs bunlar top peşinde.
0 oy
(5,910 puan) tarafından

Yemjnle hepsi ******** kaynanamlarda kac gundur o ev senin bu ev benim die gune gidiorlar dger iki eltimle birlikte beyinden yoksunlar valla boyleleri yuzunden bizde riske girioruz :ermm:ben hamileyim.gelmiom viruslu ortamlariniza diorum :D

(3,187 puan) tarafından
En iyisi.. tedbir al taktir Allah'ın.. sen sokak sokak gez sonra olacağı varmış..
(5,910 puan) tarafından
Bide sey demiolar mi olacagi varsa olur Allah bilir diolar evet Allah bilir herseyi hele sen onlemini al gerisini Rabbim.cok iyi bilior beyin sizler dua ediorum hergun Allahim bana gelmesinler die kapi calinca sinirleniorum bir sinirle kimoooo diorum bakiorum onlar degil ohhh rahatliorum :D
(3,187 puan) tarafından
Allah korusun ya
(230 puan) tarafından
Genclere bişey olmaz mış bide öyle diyolar Allahım ya
(3,187 puan) tarafından
Oyhhh.. bütün dünya yandı kavruldu bir bizim.millet rahat..
0 oy
tarafından
Valla ara bı şansını dene, bu ne sorumsuzluk, hastalık kapıp eve gelse ne olcak.. böyle bir zamanda hem de, allahm ya..
(3,187 puan) tarafından
Hadi ise zorunlu diyoruz.. buna ne diyeceğiz.
0 oy
(819 puan) tarafından
karakolu ara uyusturucu ihbari yap;))
(3,187 puan) tarafından
Kız dalga geçme.. :)
(819 puan) tarafından
soyle bende gelecem sana destek olmaya
0 oy
tarafından
Bıktırdı bunların bu maç sevdası ben pazar akşamı resti çektim oturud evde telefondan izledi maç izlemeye gidicem diyordu. Deli bunlar. 
(3,187 puan) tarafından
Her hafta halı sahasi var gitsin ona lafım yok.. ama şuan o zaman mı? Abiside gidecekmiş iyi birlikte annene gecin dedim onada kızdı paşam.!
0 oy
(230 puan) tarafından
Ay sorma ya bende 12 gün idari izinliyim ertesi gün görümcem damladı. Sonra eşimde demez mi yeni tasındık eve sen evdeyken 12 gün milleti çağıralım ev görmeye çıldırdım Vala dedim şikayet ederim kalabalık ortamlarda bulunduruyor beni korkuyorum diye sustu o zaman 
(3,187 puan) tarafından
Eyy Allah'ım ya.. keyfine evdesin  sanki.. ne bu vurdumduymazlık anlamıyorum..
(230 puan) tarafından
Aynen canım sorma görümcem in yanında diyorum Vala misafir kabul etmiyor sun sakın diye. Küçük Cocugum var benim napim ama. Millet bu izin tatil olayını yanlıs anlıyor hep sanki gezin diye yaptılar
(3,187 puan) tarafından
Anlamayana anlatınca da kötü oluyorsun..
0 oy
(135,883 puan) tarafından

Sakinlestinmi biraz :ermm:

(3,187 puan) tarafından
Hayır.. işten gelecek şimdi.. kardesimde bizde bakalım olaylar nasıl gelişecek..
(135,883 puan) tarafından
Kiz sakinles haklisin ama sinirden agzindan bi sey cikar kavga buyur
(3,187 puan) tarafından
Bunu benim söylemem bile hata onun düşünmesi lazım.. 10 gün önce hastalıktan çıktı çocuğum..

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 86 göst.
21 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 297 göst.
0 oy
11 cevap 401 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hayal _paris01 (419 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 292 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Tombikana (617 puan) tarafından soruldu