0 oy
406 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,914 puan) tarafından

Rabbim.eslerimizi korusun dun oksuruordu hamileyim die ayri oturduk ayri uyuduk ama ben onun kokusunu cok ozledim mecburi calisiolar o kdr insanla muhattap oluolar Allahim sen onlari bize bagisla ve esim hastanede teknisyen :'(

8 Cevaplar

0 oy
(1,303 puan) tarafından
Allah yardımcısı olsun cnm

Benim esimde çalışıyo eve gelincede dusa giriyo hemen otururkende ayri koltukta oturuyo bebisi bile kucagina almiyo kiyamam yaa :((( 

Rabbim biran once kurtarsin bizi bu illetten insaalh
(5,914 puan) tarafından
Amin canim amin bir iyice agliyim de gelim ben :(
(1,303 puan) tarafından
Yaa aglama kuzuu sağlıklarinda bi sıkıntı olmasinda azıcık özle bisey olmaz canımmm
(5,914 puan) tarafından
Amin insaAllah yavrum dun kanser hastasinin kaldigi cam bolmesi patlamis esim superman gibi atlamis hemen o cami ciplak elleriyle etekleyip hastayi cikarmis herkes ciglik atip korkmus esime birsey olacak die bu adam beni hic dusunmuor
-Reklam-
0 oy
(10,046 puan) tarafından

Amin canım Rabbim onları başımızdan eksik etmesin, zor bir süreç ama geçecek inşallah :(

(5,914 puan) tarafından
Amin insaAllah tez zamanda gecsin artik
0 oy
(6,744 puan) tarafından
Allah'ım eşlerimizin yardımcısı olsun , canimm☹️
(5,914 puan) tarafından
Amin insaAllah yavrum :(
0 oy
(605 puan) tarafından
Benimki ölebilir sıkıntı yok :))))
(1,814 puan) tarafından
O neydi gız :D
(605 puan) tarafından
Benim dedim ya ikiside ölebilir hiç sıkıntı değil al birini vur ötekine :)))
(5,914 puan) tarafından
Benim esim iyidir ya ölurum ona ben kaynanamlara bulassada olur ama esime bulasmasin :(
(605 puan) tarafından
Canım benim yaa kıyamam sana sen bi önce kendini düşün hele :)
0 oy
tarafından
Aminnn Allah eşlerimizi evlatlarımızı bize bağışlasın
(5,914 puan) tarafından
Amin insaAllah canim
0 oy
(2,159 puan) tarafından
Canım gençler ve çocuklar bu virüsü gırip gibi hafif şekilde atlatıyormuş. 50 üstü çok riskliymiş
(5,914 puan) tarafından
InsaAllah oyledir canim cok korkuorum hastanede calismasi beni daha da korkutuor
0 oy
(877 puan) tarafından
Benm eşimde acilde sağlıkcı acil en berbat yer inan her gece uyuduğunda ona bakıp ağlıyorum kaybetmekten korkuyorum her gece birbirmze sarılıyorz Allah korusun som gecemz gibi psikolojim bozuldu artk hamşleym bnde 35 haftalk 
(5,914 puan) tarafından
Bizde dun iste ayri uyuduk falan o uyurken ona bakip durdum su videoyu goruncede basladim aglamaya cok korkuorum Rabbim onlari bize bagislasin eve gelsin oksuruk moksuruk  dinlemicem valla

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 71 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sevda01 (953 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 31 göst.
27 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mrv37 (3,552 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 100 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mimozacicegim (2,056 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde ikbal (50,752 puan) tarafından soruldu

403,475 soru

12,087,770 cevap

36,377 kullanıcı

...