0 oy
407 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kızlar Ç. Başkanı konuşma yaptı izlediniz mi bu bankalara olan kredi borcu 3 ay ertelenecek falan dedi bütün bankalar mi sadece halk bankası mi acaba:angel: birde asinin 18 ay sonra geleceğini nerden duydunuz ?

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Ertelenmesi sana yarıyor demi :D

18 aya aşı gelirse mezarda vururlar zaten bişey olmaz :D

tarafından
Aynen yarıyor kız kredi borcumuz var virüsten dolayı işte durdu napak :(
tarafından
Allah yardımcınız olsun kuzum ❣️ emeklilere bayram da verilen blr komisyon varya bende ona sevindim kaynanam alacak bizde otlanırız hahah:)))
tarafından
Amin kuzum Allah razı olsun ❤ oh me güzel senin adına sevindim kuzum Benim^ kaynanam da yok kaynatam da çok şükür
tarafından
Bende de kaynanana var sadece keşke kaynatam olaymış kaynanam yerine herkes çok seviyormuş çok iyi biri kaynanan yanından geçmemiş diyolar ecel işte :(
Eşim tırtıklar ondan :) alır bi şekilde hem tek kalıyor hem ayda 1.5 mşuat alıyor kardeşleri her ay yollar para bide bu ikramiye tek yiyemez :)))) birileri lazım
tarafından
Aynen öyle alsın tabi napacak o kadar parayı bitiremez :) Benim^ öz kaynanam ölmüş eşim küçükken uvey var oda üvey işte anladın sen anlatmaya gerek yok görüşmüyoruz
tarafından
Anladım canım anladım boşver ya kendin kazan 1 kruş olsun helal olsun temiz olsun ve veren minnet etmesin yoksa milyarlar da verse fayda etmez
tarafından
Aynen öyle kuzum Allah kimseye muhtac etmesin onlarla gorusmeyince ben evinde kurusoğan da yesem rahatım zaten görüşünce hızır kaçırırlar anca
tarafından
Yaşadığını sen bilirsin kuzum Allah huzur versin bol rızık versin İnsllsh :) ❤️
tarafından
Amin kuzum Allah razı olsun cümlemize inş ❤⚘❤⚘
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende bir şey bilmiyorum izleyemedim :/
tarafından
Anladım kuzum :(
0 oy
(12,960 puan) tarafından

Canım normal vatandaş için degil sanirim o erteleme :D ssdece iş yapanlar icin ve evet halkbank

tarafından
eşim esnaf canım onun için soruyorum kredi borcumuz var virüsten dolayı işte yok :(
(12,960 puan) tarafından
Ayy canım benim ya evet esnaf icin dedi ama halkbank sanirim sadece
tarafından
inş öyle değildir canım bir soralım bakalim
0 oy
tarafından
Aşı haberlerde cıktı ama henuz deneme asamasında 
tarafından
Anladım canım
0 oy
tarafından

Bütün bankalardır inşallah ya sormak lazım bizim de var kredi borcu :angel:aşı da 1 seneye hastneye gelecekmiş haberler de dedi ama Tayyip baba üstünde çalışıyoruz aşının diyo :D

tarafından
1 sene çok uzun ya Allah yardımcımız olsun canım ins bütün bankalaradir :(
tarafından
Amin canım inşallah

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 287 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (315 puan) tarafından soruldu
+2 oy
43 cevap 639 göst.
15 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 329 göst.
24 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,097 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 175 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zenan. (594 puan) tarafından soruldu

412,314 soru

12,411,728 cevap

44,874 kullanıcı

Kategoriler

...