Kizlar aslen izmirliyim 6sene olcak ankarada yasiyorum hic ama hic hoslanmiyorum burdan .:-) . 24 yasindayim 4.5 yasinda kizim var esimde 28 giricek 13+0 haftalikta gebisim pekii siz nerelisiniz kac tane cocugunuz yasiniz kac maksat muhabbet sohpet
21 yasim var Azerbaycanliyim 4 senedir evliyim 2 yas 7 aylik bi kizim var 35+5 hamileyim bi kizim daha olucak
Aslen istanbulluyum..izmitte yaşıyorum..10 senelik evliyim 8 yasinda bi kızım var simdide 36 haftalik ikiz kızlara hamileyim 10 gun sonra sezeryan olucam nasipse..yarışmacı arkadaşlara başarılar
Doğma büyüme vanliyim 4 yıllık evliyim 24 yaşındayım hiç çocuğum yok ilk çocuğumuz olcak inşallah
Kirsehir kaman da yaşıyorum 3 buçuk yıllık evliyim 21 yaşındayım eşimde 24 yaşında 2 yasinda bi oğlum var 9 aylık bi kızım var şimdi 24 haftalık hamileyim
İstanbulluyum canm ve istanbulda oturuyorum 24 yaşındayım eşim 28 yasinda 2 bucuk yildir evliyiz 35 haftalıkta hamileyim kızımızı bekliyoruz
Ben aslen Tokatlıyım ama doğma büyüme Ankaralıyım. Ankarada yaşıyorum.
25 yaşındayım. 31 haftalık hamileyim.
Ankaramızı neden sevmiyorsun bakıyım?
Bende aslen Ağrılıyım ama doğma büyüme Bursalıyım 11 aylık evliyim 2 aylık oğlum var 23 yaşındayım eşimde 26
Doğma büyme bulgaristanlıyım, 23 yaşındayım eşim 26, 3 yıldır almanyada yaşıyorum (bende sevmiyorum burasını) 3buçuk yıllık evliyim, 9 aylık oldu bugün oğluşum, kısmet olursa Umut 5/6yaşlarına girsin ikinci bebeği düşünüyoruz, Rabbim kız evladıda tattırır inşallah.
1,492,591 soru
24,388,520 cevap
349,131 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın