0 oy
1,406 göst.
Diğer kategorisinde (108 puan) tarafından

Kizlar aslen izmirliyim:D 6sene olcak ankarada yasiyorum hic ama hic hoslanmiyorum burdan .:-) . 24 yasindayim 4.5 yasinda kizim var esimde 28 giricek :D13+0 haftalikta gebisim <3 pekii siz nerelisiniz kac tane cocugunuz yasiniz kac :Dmaksat muhabbet sohpet :D

25 Cevaplar

0 oy
(6,687 puan) tarafından

Azerbaycanliyam bakida yawayiram ))22yawindayim 4yillik evliyim 2yaw 9aylik oglum var 19haftalik hamileyim kizimizi bekliyiruz inwallah<3

(108 puan) tarafından
3evladinimi bekliyon ben mi yanlis anladim kuzum :) . Hayirlisiylan kavus meleginee insallah
(6,687 puan) tarafından
Hayir canjm 2cini bekliyorum ilk oglum 2yaw 9aylik :)) twkler canim rabbim hepimize hayirlisiyla kavuwmayi nasip etsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
canim bende Ankaraliyimm dogma buyume evlendim hala Ankaradayimm farkli ilceye gelin geldim ve sevemedim :) ne olursa olsun insanin dogup buyudugu yeri ario :) bende 23 yasindayim esim 29 9 aylik evliyizz 25 haftalikta hamileyimm. :) bi yorumda mamakta otururorum yazmissin bi Ankarali olarak en sevilmeyecek gifilmeyecek yerde otururosun :)
(108 puan) tarafından
Ayy herkezler oyle diyor yaa . Anam bacim tum yobazlari rabbim hep buraya toplamis nerde gorgusuzu tobe hasa nerde oglan oglan diyen tapan analari wallahaa ifrit oluyorum ben burda . Gitt bes para etmezz burasi yaa :-)) . Kim ne derse desin wallaa ben dogruyu soyluyorum  :-)) ne guzell hayirlisiylan evladina kavusursun insallah canim .
tarafından
mamagin adamini ankaranin adami pek sevmezler canim :) mesela ben cubukluyum akyurta geldimm ben bile hala zorlaniorumm :)
(108 puan) tarafından
:)) niyee sewmiyolar merak ettim ? . Sonucta ankranin adami hep ayni degilmi bilemiycem gerci ama
0 oy
tarafından
Aslen sivasliyim kayseri de oturuyorum 20 yaşındayım 6 aylık kızım var esimde 31 yaşında 
(108 puan) tarafından
:) kayseriyee cok kucukken geldim merkezine orayida hic sevemedim . Ne yalan soyliyimm . Degisiktirr resmenn :-)) . Ne guzell bir sevimli olur oo ben kizlara bayiliyorum yaaa doya doyaa op yerimee gii :-))
0 oy
(244 puan) tarafından

Doğma büyüme Adanaliyim.38 yasindayim.

2000 yilinda Gaziantep gelin geldim.

2001 ve 2006 olmak üzere 2 kiz evlat sahibiyim.

3 bebeği çok zor bulduk:)

Tedavi oldum ama malesef bebek olmadi. Kendi haline biraktim ve ummadigim anda Rabbim evladimi bana nasip etti.24 haftalik hamileyim. Rabbim saglikli ve sorunsuz bir şekilde kucağıma almayida nasip eder insallah

(108 puan) tarafından
İnsallah rabbim gonlunce guzellik verir ablaa . Bende kizim var dis gebelik gecirdim tupum pwtladi tek tuple kendiliginden 11ay sonra oldu rabbim veriyrr yaaa . Wallaa kimsenin kucagi bos kalmasin . İnsallahh
(244 puan) tarafından
Amin.
Banada tüp bebek dediler. Kabul etmedim. Rabbim Ol dedi ve kendiliğinden oldu çok şükür.
(108 puan) tarafından
Ben kabul etmedim yasimda ufakti zaten . Bi kizim wardi agzima gozume yeter dedim cokta sey ywpmadim ama rabbim verdii . Olcagi varmiss olduu hamd olsun .  Senn adinada sewindim
0 oy
(4,760 puan) tarafından
22 yaşındayım canım ilk gebeliğim 21 haftalık hamileyim prensesim olacak aslen Malatya ama Diyarbakır da yaşıyorum tatlım 
(108 puan) tarafından
Kayisi diyorsun yanii . :)) Bizim akrabanin eside malatyai cok iyicee wallaa saqolsun . :) . Sagliklica kavus kizina insallah benimde kizimdir ikinci kezz insallhh :-))

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,098 göst.
11 Mart 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 409 göst.
27 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Eslo (791 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 135 göst.
22 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,610 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 437 göst.