0 oy
332 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Benim gibi hala yatağa giremediniz mi kızlar

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben bas agrisindan
tarafından
Kız daha gecmedimi
tarafından
Off olyorum simdi yataga uzandim gecer inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,265 puan) tarafından
5 dk olmadi yatağa gireli kizimi zor uyuttum 
0 oy
(13,611 puan) tarafından
Yok virüs hep aklımda hep :(
(56 puan) tarafından
Aynı ben de birbirimizle konuşalım kafa rahatlatalim
(13,611 puan) tarafından
Olur valla canım
0 oy
(190 puan) tarafından

Yataktayım ama saba 5 i buluyor uyumam doğumu düşünmekten:(

(776 puan) tarafından
Eninde sonunda çıkacak  bir sekilde canim kasma bu kadar dogum diye dusunme bebegine kavusacagini düşün
(190 puan) tarafından
Orası öyle tabi sezeryan olacak benim nasıl bişey bilmiyorum amalıyat haneyi düşünüyorum acaba neler bekliyor beni diye kafamda deli sorular :)
(776 puan) tarafından
Tk kişi giriyorsun sedye gibi bir sey var yatırıyorlar biraz soğuk sadece sonda takılıyor cok kolay oldu benim cok korktuğum bir şeydi sonra üstüne ortuleri örtüyorlar baticon sürüyorlar genel anestezi cocuga gececegi icin tum hazırlık yapılıyor ya igne veriliyor koldan ya da maske hafif ciğerin yanıyormuş gibi oluyor 10 a kadar say diyorlar 5 de gittim ben sonra ismini soyluyorlar gozunu açıyorsun odana çıkartıp giydiriyorlar karnina sicak kum torbasi koyuyorlar o bana acayip iyi gelmişti sonra aldilar onu bende oglumu yatırdım karnima minik kum torbam :) sonuc olarak iki kişi çıkıyorsun
(190 puan) tarafından
Çok güzel anlatmışsın canım gerçekten morale ihtiyacım vardı kaç gündür uyku girmiyor gözüme korkudan çok fazla panik atak var bende ayyy çok sağol :)
(776 puan) tarafından
En kötüsü cocuk kacta doğdu bilmiosun doktoruna soyle belki not ederler ben soyleemedim yazarlar diye yazmamislar bir de sen cikana kadar yukarda millet partiliuor herkes goruyor seviyor falan en son anne görüyor 9da girdim 9.30da oglumu vermisler anneme 10da ben geldim
(190 puan) tarafından
Evet söylim onu doktoruma normalde sipinal diyorlar ya ondan isterdm ama çok fazla panik atağım doktorum sağ olsun kırmadı genel yapıcak ama tek sorun var benim erken olacak diye direk küveze alacam dedi doktor 35 te alıncak 33 haftalığız şuan 15 gün kalır dedi doktor küvezde bi yandan ınun düşüncesi var kilosu çok düşük
(776 puan) tarafından
Neden erken alıyor ki dursaydi durabildiği kadar
(190 puan) tarafından
İğneyle ilaçla durduruyolar canım serklajlıyım bide çok fazla baskım ve kasılmam var doktor her ihtimali söylüyor riske atmamak için
(776 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun sag saglim kavuşun insallah
(190 puan) tarafından
Amin canım benim inşallah
0 oy
(56 puan) tarafından
Ben varım uyuyamıyorum enduseliyim
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Kizim yeni uyudu sabah tan beri hic uyumadi. Basinda bekliyorum atesli biraz canim.
(4 puan) tarafından
Cnm benim oglumda atesli biraz burnuda tikali hic yatamiyo dayanamiyorum oyle gorunce oglumu aglaya aglaya salliyorum biyandanda esimle bosanma asamasindayim. Dusumuyorum ne olcak
(7,483 puan) tarafından
Ay canim cok uzuldum ya. Umarim bu sıkıntıların biter tez zamanda :/
(4 puan) tarafından
Insalllah canim
0 oy
(4,629 puan) tarafından

Girdim girmesine de keşke yatakta kalabileydim :'(

0 oy
(7,118 puan) tarafından
Az önce uyandim kızımı emzirdim tekrar uyucam şimdi canım. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 813 göst.
13 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Hacerhale (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 170 göst.
23 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysekulder (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 384 göst.
23 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysekulder (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 122 göst.