Arkadaşlar biraz uzun olucak.
11 ocakta eşimden şiddet gördüm diye post açmıştım iki ay önce normalde affetmem kesinlikle şiddete tahammülüm kesinlikle yoktur. Ama affettim bi şans verdim. Bizim ilişkimiz de hep bi kayinpeder sorunu var her aldığımız karara karışma sorunu var ve son sözü hep o söyler ben bu durumdan çok rahatsızım.
10 gündür ailemin yanındayım ama sorunsuz geldim buraya ailem uzak olduğu için onları özlediğim için kafa dinlemeye gelmiştim sadece bide iyice ağırlasinca gelemem bidaha diye çünkü 4 saatlik yol mesafesi var.
Eşim bana şiddet uyguladiginda 4 aylık hamileydim şu an 6 aylık hamileyim bunuda belirtiyim.
Ben çalışıyordum normalde satış ve pazarlama sektöründe elbetteki erkeklerde vardı çalıştığım ortamda. Çalıştığım is yerinde ki erkek bi arkadaşım geç kalacağını söylemek için mesaj atmıştı bide nişanlısının geleceğini söylemişti öyle bi mesajlaşma geçmişti bana mesaj atmasının sebebide o gün müdürümüz izinliydi mağazada tektim bana mesaj atmak zorundaydı. Tabi ben mesajları silmedim bişey saklamiyorum sonuçta eve gittiğimde eşim o mesajları görünce kızdı bağırdı sana güvenmiyorum o çocuğu mahvedicem işten çıkacaksın vs bir sürü şey söyledi. Eşimin babası da cezaevinde ertesi gün babası onu aradığında anlatmış bu durumu birazda geri kafalı insan babası 14 yıldır da cezaevinde dışarıdaki hayattan habersiz beni aradı namussuzluk yaptığımı ima etti beni kovdu ya defol git yada işi bırak evinde otur dedi. Beni bi şekilde zorla işten çıkardılar kısacası. Tabi eşimde bende çalıştığımız için özel hastaneye gidiyordum muayenelerime doktorumdanda memnundum doğumum orda olacaktı. Beni zorla işten çıkarttıklari için bende inadına özele devam ettim sonuçta ben kendime güveniyordum ki özele gidiyordum. Bugün babası aramış doğumu orda yapmasın devlete gitsin diye laf etmiş cezaevinden bizi yönetmeye çalışıyor yani. Bende kızdım beni zorla siz çıkardınız işten inadıniza gidiyorum devlete de gitmesini bilirdim ben dedim. Evet biraz ağır konuştum öyle söylemem doğru olmadı biliyorum ama babasının herseye karışması sinirlendirdi beni. Bu sefer şimdi eşim bana mesaj atıyor sen gittin elektrik 80 TL geldi demek ki ben zora düşeyim diye elektrik yakıyordun bu kadar sana hakkımı helal etmiyorum senden tiksiniyorum gelme benim evime bakıma s.. Git hayatımdan yazdı bi tane kötü bi kelime söylemedim yine alttan aldım ben. En son bana çocuğumu doğur bana ver s.. Git hayatımdan yazdı buna sen karar veremezsin benimde çocuğum dedim bana vereceksin seni istemiyorum artık falan dedi cevap vermedim bende. Seviyor musunuz derseniz bilmiyorum bi yanım ailemin yanında ama hala bi tarafim o diyor hem ailem yanımda olsun hem o olsun istiyorum farklı bi duygu ve bu olmuyo oraya gittiğim zaman psikolojim bozuluyor kimsem yok ailemi çok ozluyorum. Bu arada şöyle küçük bi ayrıntı paylaşmak istiyorum 23 yaşındayım. 17 yaşında 3 ay süren saçma sapan çocukluk hevesi bi evlilik geçirdim ayrıldık. Sonra eşimle tanıştık sevdim onu çok benim 2. Onun ilk evliligiydi. Boşanmak sorun değilde 2. Ye boşanmak 23 yaşında hele nasıl bakarım ailemin yüzüne diyorum diyorum. Ve çocuğumu benden alır doğduğunda ya bana vermezlerse diye korkuyorum. Nasıl ayaklarımın üstünde dururum benimde annemle babam ayrı anneme nasıl yük olurum bu saatten sonra ve her seferinde hata yapan bi kızı var onu nasıl üzerim.. Anneme söylesem gitme bosan kal der biliyorum ama ne yapacağımı inanın hiç bilmiyorum. Çok fazla uzun oldu hakkınızı helal edin içimi dökmek istedim sadece..