Bayadır gündüz iyiyiz akşam yatmadan önce bisey çıkıyor kıçını dönüp trio atıp yatıyor anca ben adım atacam bende atmiyorum bu yüzden bayadır uzağız birbirimizden bu gecede gene konuşurken ben namazdan falan bahsettim dini konulardan bu felaketleri Allahım uyarı olarak ginderdiginden namaz kılmaya başlamasını söyledim birde eşime sırtını dönüp yatmakta günah dedim gene kavga çıktı yok üstüne geliyormusum ne halin varsa gör hemen nefesim daraldı falan yapıyor normal konusulmuyir adamla hemen hasta oluyor ya şaşırdım artık anlaşamıyoruz
Aynı benim adamı anlattın vallahi birde işden çıkarmışlar onuda geçdim hamileyim diye başının etini yemişdim o günden bu zamana kadar kankayız ayrı yatıyoruz bizde yanlız değilsin
ilk önce sen namaza başla seni örnek alsın. Namaz kılıyorsan hayatım beraber kılalım mı? teşvik edici yaklaşmayı dene..
Arkanı dönmen günah yerine sevgilim sarılarak uyuyalım mı yada seni izleyerek uyumak isyorum de erkeklerin ruhunu okşamak gerekir. Hem tartışarak bir yere varılmıyor anlamıyorlar bacım bazen alttan almak lazım kavga etme sürekli yıpranırsın bunlar gamsız cins sen ben gibi değil :)
Benmde esim namaz kiliyor cok sukur ama sanki benim esimi amlatmisinz birbirmeze bir ara cok iy oluyoruz bazen geliyo birbrmeze cok uzagiz nr hal ne hatir haksiz olsa bile hep benm kendine yaklamsami bekliyor bende artik 4yildir altan almaktan cok sikildi gtigi yere kadar gidiyor ve ben bu duruma cok uzuluyorum
1,493,170 soru
24,397,340 cevap
349,840 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın