0 oy
614 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Oncelikle herkese merhaba bizim problemimiz esimle surekli evde kavga ediyoruz 9 aylik bi bebegim var haliyle gun icinde yoruyo esim isten gelince bak diyorum tamam bakıyor ama az bakip kenara cekiliyo elinde telefon neyse yemek yapicm bebege bak diyorum mizikliyo susturamiyo benim yanima getiriyor uyutamiyo sen salla diyor bende alis artik bak bir yere gitmek zorunda kalsam nasil bakican diyorum neyse biz evde arkadas gibiyiz hic bir iletisimimiz yok esim romantik bile degil her gun hediye cicek alsin dlbet istemiyorum ama ozel gunlerde bile almaz unutur yemege bile goturmez cocuk olduktan sonra iyice odun oldu bana bi tek cinsellik icin yaklaşıyor benimde mjdem kaldirmiyor artik ve cok sinirli diyorum bi doktora gidelim terapiste gidelim ama kabul etmiyor boyle yapa yapa icimdeki butun sevgiyi öldürdü gecen cok buyuk kavga ettik anneme soyledim dayanamadim sen alttan al sen yol goster sen düzeltirsin zamana birak hep boyle 4 yillik evliyiz daha hep ayni aileme gore cocuk icin katlan diyolar kisacasi ama artik yoruldum :(

4 Cevaplar

0 oy
(1,386 puan) tarafından
Sana davrandigi gibi davran  kıymetini anladin biraz  ozel gunlerde unuttugunda sakin kalma  kus trip at unutmasi iyi bsey degilmis gibi davran normal gibi bakarsan alişir  galiba alişmista
(14 puan) tarafından
Bosanmak istiyorum aslinda ama ailem cocuk var sen alttan al hep boyleler
(1,386 puan) tarafından
Bowanmak icin bi neden değil bemce ama sende uzak dur  biraz esinden bakalm nolcak
(14 puan) tarafından
Bence neden bana gore cunku sevgi yok saygi yok sabir yok her gunde kavga ee boyle nasil gidicek peki
(1,386 puan) tarafından
Bilemedmki kuzum  allah sabr versn
(14 puan) tarafından
Saol canim sagol
-Reklam-
0 oy
(3,740 puan) tarafından
Mutsuz bir evlilige çocuk için bile katlanılmaz
(14 puan) tarafından
Aileme bosanmak istiyorum dedim olmaz yapma sen öncülük et hep bpyleler
(3,740 puan) tarafından
Koskoca liman tek bır gemi ile yürümez ama :(
(14 puan) tarafından
Aynen oylee gecen acik acik seni sevmiyorum artik dedim umrunda degil üzülmüş gibi yapiyr ama aslinda uzuldugu yok
(3,740 puan) tarafından
Uzulse caba gösterirdi
(14 puan) tarafından
Aynen oyleeww
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Mesela seni yemeğe çıkartmasını bekleme hazırlan gidelim de emrivaki yap tabi parası varsa ise gelince yemeği gece yap temizliği de zaten kolay yaparsın düzenli olursan ev işi kolay bende yapamazdım şimdi temizlik hastası gibi oldum
(14 puan) tarafından
Esim yemeği isten gelince yaptiriyor ocaktan inicek heemn yiycek temizligi hallediyorum ustumu giyinsem nolcak olmaz gidemeyiz diyor parasida var
(1,856 puan) tarafından
Sen simartmissin o zaman  o ne ya sen hizmetçisi misin
(14 puan) tarafından
Ah kuzum ne simartmasi her gun nerdeyse kabgaediyoruz biz neler soluyorum seni sevmiyorum bile dedim umrunda degil bosancam diyorum yapamazsin diyor ailemde arkamda degil
(1,856 puan) tarafından
Gözünü korkutman lazım o zaman ne bileyim kadın sığınmaya git yalandan
(14 puan) tarafından
Gittim cok arkadasima falan ablamlara bile gittim kizimi alip 2 hafta gormedi agladi gel dedi dayanamıyorum dedi geldim gene ayni gene gene cok yoruldum cok

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 607 göst.
14 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Asel Linam (976 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 689 göst.
2 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,695 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,938 göst.
19 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 665 göst.
25 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Rada (28 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,487 soru

24,415,787 cevap

351,234 kullanıcı

...