+2 oy
961 göst.
Diğer kategorisinde (9,650 puan) tarafından

image

Içimizde umutların olduğu enerjimizin yüksek olduğu bir gün olsun inşallah..  hepimize gunaydinn❤❤❤❤

18 Cevaplar

+1 oy
(52,276 puan) tarafından
günaydın kuzum ♥️❤️
(9,650 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun kuzum bende evde alerji ilaçları bal pekmez propolis portakal vitamin ilacı falan veriyorum çıkmayalım diye:/ eloscum çabucak toparlar insallahh
(52,276 puan) tarafından
sagol.kuzum insallah sizde hemen iyilesirsiniznayni anda olmak daha iyi . bende teryag eritip pekmez koydum yemedi oksuruyo köm köm ihlamur yaptim.icmedi cay iciyo limonlu. geceleri sogana karanfil taktim nefesi icin o rahatlatti.
(9,650 puan) tarafından
Şifalı ne varsa yapıyoruz:) benim çocuklar alerjik ya canım bu öksürük başlar başlamaz hava veriyorum o bize çok iyi geliyor üstleniyor yada öksürük krizi gelince veriyorum rahatlıklar falan.. cigerlere inmeden toparlariz insallah.. cok gecmis olsun kuzum❤
(52,276 puan) tarafından
alerji cok zor kuzum cok cok geçmiş olsun benim var herseye alerjim ben zor basediyorum o minikler napsin
(9,650 puan) tarafından
Kesinlikle kuzum ikisi de allerjik bende öyle her sabah 1000 kere hapşırıyorum artık başım falan dönüyo dengem sasiyo
-Reklam-
+1 oy
(4,876 puan) tarafından
Günaydın canım☺️☺️
(9,650 puan) tarafından
Nasilsin canim ?
(4,876 puan) tarafından
İyiyim canım sen nasılsın
(9,650 puan) tarafından
Şükür canım:) bildiğin gibi... ilkim adacim nasil
(4,876 puan) tarafından
Çok şükür iyi ama Her zaman ki gibi ayarsız ☺️☺️
Ömüşle Zehra napio.
+1 oy
(59 puan) tarafından

Amin inşaAllah canım günaydın<3

+1 oy
(10,044 puan) tarafından
Günaydın kuzummm:) 

Dışarda b*k var sanki çıkıyorlar, demekki var çok gezen pabuç eve b*k getirir demiş nenelerimiz baksana:D 
(10,044 puan) tarafından
Eh idare bebeğim, ülkedeki olaylar insani tedirgin etmiyor değil. Asena ile uğraşıyorum bir de:) sen nasılsın?
(9,650 puan) tarafından
Fazlaca tedirginlik var canım herkesde..  ranoyak olucaz böyle giderse ülkece dünyaca bi heryer dezenfekte edildi falan.. asena nasıl canim
(10,044 puan) tarafından
Kafayı yiycez valla umarım geçer gider fazla zarar vermeden ülkemize insanlarımıza güzel günler görmek istiyoruz hepimiz.. Asena diş çıkartmakla uğraşıyor halâ şimdi uyudu ben de uyuycam fırsat bu fırsat:))
(9,650 puan) tarafından
Aman hemen uyu canım fırsatı degerlendir.. sonra konuşuruz inşallah;) tatlı rüyalar:)
(10,044 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzumm:) görüşürüz inşallah:*
+1 oy
(2,266 puan) tarafından

Günaydın canim <3 gülümsettin :) 

(9,650 puan) tarafından
:)) nasilsin canım?
(2,266 puan) tarafından
Şu günlerde iyi olmaya, olumlu düşünmeye  çalışıyoruz canim sen nasılsın
(9,650 puan) tarafından
Aynı senin gibi canım içimizdeki karamsarlikla mucade etmeye cabaliyoruz
+1 oy
tarafından
Günaydın canım
+1 oy
(63 puan) tarafından
Günaydın çok iyiymis karikatür
+1 oy
(5,936 puan) tarafından
Hahahah ama çok beğendim ben bunu :))) günaydın amin canım inşallah 
(5,936 puan) tarafından
Canım çalışıyorum malesef ki.maske eldiven kolonya sabun 9 saat boyunca ofiste kankam bulunduğum katta 97 kişiyiz odamızda 6 kişiydik müdür 2kisilik yaptı arkadaşlar aramızda 10 metre var neredeyse. Birde eşimi biliyorsun aylardır iş bulamıyordu eşim de ise başladı yeni ona da sevinemedim bile. Sen nasılsın? Evdekiler nasıl canım?
(9,650 puan) tarafından
Sen zaten dikkatli birisin tedbirini alırsın inşallah Allahın izniyle bisey olmaz canım..  ablama evden çalışma verdiler kocaelide oturuyodu oda burda istanbuldaki ablamda burası daha risksiz diye bide çocukları kreşe birskiyolardi kreşler de kapalı bursalar canım yek arada onlar geliyo okadar onlarda hiç çıkmıyo tek bize.. izole bi şekilde hayati yaşıyoruz bu ara.. eşin için hayırlısı olsun inşallah canım..  ayaza doruğa kim bakıyo canım?
(5,936 puan) tarafından
Canım bende pazartesi evden çalışmaya başlayacağım ama çocuklar ile nasıl olacak bilemiyorum. Annem bizde 1 haftadır annem bakiyor 2 sokak arkamda oturuyor zaten.hepimiz dikkatliyiz kuzum.sizde çok dikkat edin .evlerden ırak olsun.esim evet sonunda istediği bir iş oldu şükür inşallah birşey olmaz bu coronadan
(9,650 puan) tarafından
Allah korusun canım inşallah Allahın izniyle bisi olmaz.. istanbul iste en tehlikeli yer.. kalabalık heryer.. evden çalışma ablam içinde zor oluyor çocuklarla bide burda diğer ablam da var geçiyor bi odaya biz idare ediyoruz çocukları falan annen yanında olursa sen de öyle yaparsın canım.. ofisteki kadar rahat olmaz muhtemelen
(5,936 puan) tarafından
Annem yanimda olur kuzum öyle çalışılacak artık ne yapalım.ablan da bir skil başarıyor işte ne yapsın kuzum
+1 oy
tarafından
Gunaydin canin☺
+1 oy
(3,887 puan) tarafından

Gunaaayyydiiiinnnnnn :P annemin meşhur lafıdır kendisi:D bekarken çok duydumm:D

(9,650 puan) tarafından
Yaa iste bak nasılda bildikleri varışta derlermis
(3,887 puan) tarafından
Ben hep söylerim annem ne derse haklı diye
+1 oy
tarafından

Günaydın cnm<3

+1 oy
tarafından

Gunaydin <3❤❤❤❤☺

+1 oy
(984 puan) tarafından
Sağol canım günaydın 
+1 oy
(1,840 puan) tarafından

Ben en cok kadının burnuna bayıldım banyo yaparken kaldirip altını falan yıkıyodur herhalde:woot:

Günaydın tatlım:D

0 oy
(2,592 puan) tarafından

İnşallah canım benim sanada günaydın...

Foto da çok doğru ahah:D

(9,650 puan) tarafından
Tesekkurler canim :)
0 oy
tarafından

O kadar hakli ki:P

(9,650 puan) tarafından
:D naber canım?
tarafından
Vay fatmaloskom iyiyim bebegim. Sen ve topuzun ve o mukemmel evin nasil :D
(9,650 puan) tarafından
Evim dağınık saçım yağlı:D sürünüyoruz an itibarıyla:D çocuklar evde koca evde :D ev işi yapma zaman yok ye iç yemek yap döngüsünden eve zaman yok kendime zaman yok:D durum icler acısı:) şükür genede :) bıraktınız mo canım emmeyi
tarafından
Ay çok sukur evet :)
 17 yada 18. Gun bugun :)
(9,650 puan) tarafından
Ohh artık alismisstir canım:) bebisler aslinda gördüğümüzden daha kolay adapte oluyo yeniliklere sadece bi 10 gün fazlaca sabir
0 oy
(2,243 puan) tarafından
yaaa ananem derdi boyle evinde otur eline is basla ör ne geziyonuz b...mu var disarda diye :))))
(9,650 puan) tarafından
Geleceği görmüşler:D
(3,887 puan) tarafından
Hahahahaha benim annem de öyle derdi valla
0 oy
(3,694 puan) tarafından

Günaydın kuzucum ♥️ büyüklerin o kadar dogru sözleri  var ki cidden  ama dinleyen cok az :getlost:

(9,650 puan) tarafından
Kesinikle canım tecrübe olsa gerek
(3,694 puan) tarafından
Aynen öyle buyukler konuşuyorsa boş konuşmuyorlar iste :)

İlgili bir soru bulunamadı

413,465 soru

12,447,676 cevap

46,203 kullanıcı

Kategoriler

...