Benim vaktim yok diyen anneleri, yuruyemiyom deyen gebeleri anlamiyorum. Yalan soyluyosunuz. Usengecsiniz hepiniz. Alt ust bi cocuk yani neyi zor ki hani derler ya kime gulursen basina gelir. Hadi alayim beddualari. Basima gelsin lennn kizlarr hepnizi seviyorum. Dualarinizda beni de unutmayinn lutfennnnnn
Al sana dua aytaç 3 üzlerin olsunda gör bakalım işeme bile gidemessin
İnşallah Rabbim sanada götü yere değince kendini yırtan gözünü açıp yatana kadar kendini kucakta gezdiren bir evlat nasip etsin o zmn görürüm Bn seni
Bize gel oturalim
Allahim cifter cifter wer bu baciya gorsun gununu
Bugün annemin doğum günüydü annem ikizlere baktı bende kardeşimle yaptım ancakçnormalde bebekle iş yapmak zor durmayan uyumayan bir bebekse çok zor
Insallah tam firlama 4/5 tane beben olur pacandan ayrılmazlarçisıni bile yapamaz olursun
Ay insallah ard arda cocuklarin olur evin her köşesinde bagirirken sen hamile olup ayağa kalkamazsin sinirden bagdas kurup aglarsin amin
Ay inşallah sabah bebegin aglayisiyla gozunu açarsın
Onu kucağına alirken büyüğü salonu berbat etmis etmis eli yuzu cikolataya girmis halde yatak odasina gelir tam ona kizacakken en buyugu kapidan seslenir
-ANNEEEEEE PARA VER OKULA GİDİCEM
Maşallah canım döktürmüşsün valla ben zar zor evin işini ve yemeği yapabiliyorum. Kızım bazen uzun süre uyur bazen uyumaz o yüzden yetişemiyorum. Eşim yufka almış börek yapacam ona dahi vaktim olmadı
401,243 soru
12,009,021 cevap
36,194 kullanıcı