0 oy
692 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Diyor Seninde kaderin benim kaderim gibi, çekmez olaydı çekmeyisice çeke çeke kaderin bana mı çekti diye ağladı ağladı :'(:'(:'( bir söz var Kızlarda Annelerin kaderini yaşarmış öyle oluyormuş gerçekten. Annemde çok şiddet gördü babamdan ama 3 tane çocuğu olduğu için gidemedi babamın döverken annemi altıma bile kaçırdığımı bilirim 16,17 yaşında koca kızken bile kaçırırdım, ah babam şimdi bana öyle bir kıyamiyor ki oda ağlıyor benim halime ve ben ağlayınca ağlama kızım diyor onunda gözü yaşarıyor. Şimdide evladına kıyamıyor 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kiyamam sana kuzum hakkinda hayirlisi olsun belki boylesi daha iyi omur boyu cekilmez bravo siddete boyun egmedin insallah hersey diledigince olur
-Reklam-
0 oy
tarafından
naptin canim evde misin su an yoksa ciktin mi yola
0 oy
(3,669 puan) tarafından
Durumu bilmiyorum ama siddete boyun eymemissin helal olsun sana bosver belki kaderinde daha güzel  seyler seni bekliyor üzülme  basin dik olsun
0 oy
tarafından

:( :( insanın annesi insanın halinden bir anlar başka kimse anlamaz ki zaten :( 

Rabbim eslerimizi ıslah etsin inşallah

0 oy
(1,264 puan) tarafından
Kıyamam size yaaa  allh boyle adamların allh belasını versin  serefsiz köpekler cahiller caniler. Cok sinir oluyorum yaaa  o babanın aglayişi  o annenin  aglayişi bunlar kimseye kalmaz er yada geç çıkar ahı 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 312 göst.
30 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Can_su (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 785 göst.
23 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,161 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,551 göst.
6 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,960 göst.
1 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,100 soru

24,425,196 cevap

351,874 kullanıcı

...