Iyi qeceler kizlar
Sizin fikirlerinizi meeak ediyorum. Konuyu soyle ozetlemeliyim.
Esimin annesi beni istemedi en bastan beri o yüzdendir ki bna hicbisey yapmadi dier eltilerime altinlar mobilyalar herseylerini tam yapti hepsine ew werdi hepsinin ewi 3+1 quzel ama qel qelelim bana hicbisey yapmadi herseyi esim tek basina yapti bana werdiqi ew resmn depo qibi penceresiz basik hawasiz rutubetli falan esimle ewlndqmzde 40bin borcumuz wardi asqari ucretle calisiordu kit kanaat qecinirduk bi yandanda borc oduyorduk baska ewe cikma qibi hayalim bile yoktu ama sans bu ya esim astteqmen olarak askere qitti yani maasli asker oldu we askerde kalicak yani maddi acidan durumumuz baska ewe cikmaya elwerisli olmaya basladi. Esimide ikna ettim hem kaynanamdan uzakta olmak hemde insan qibi bi ewde oturmak istiyorum. Esimde dedi bana sen yawastan ew bak dedi bu arada esim uzun sure askerde kalicak yani cogu kez oqlumla tek kalacaqim.buraya kadr hersey tamm neyse cikacaqmizi kaynanma soyledim bu arada hepimiz ayni binada kaliyoruz kaynanam dediki bana sen tek basina buyuk sehirde kocanda yok kucuck bebekle baska ewe cikma dedi bisey olur falan korkuttu beni qel benimle yer deqs dedi ben alt kata qeceyim sen ust kata qec dedi sen cikarsan ben torunu ozlerim oqlum benden kopar ben senin cikmana musade etmem dedi hemde tek basinasin neler duyuyoruz bebeqe bise olsa yada sana bise olsa biz qelene kadr zaman qecer dedi. Benim ewime tadilat yaptir sen ust kata qec dedi tamm mi. Esimde dediki sen hanqisini istersen onu yapalim dedi istersen baska ewe cik istersen ust kata cik dedi ew konusunda ne kadr uzuldqmu bildiqi icin bana birakti..
Bende aslinda baska ewe cikmak istiorum ama kaynanam dogru soyluor ben bebekle tek basima tanimadqm sehirde korkarim..ust kata qecsem yine kaynanamin laf sokmalari falan olacak elime qecen firsatida deqrlendrmek istiorum kaynanamin ewide kotu deql quzel yani ne yapcam kararsiz kaldim siz olsaniz yeni ewemi cikardiniz herseyi qoze alip. Yoksa kira derdine hic qirmeyip quzel olan kaynananizn ewine mi qiderdini??