0 oy
777 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben 10 gündür sırf çocuklarıma bulaşmasın diye burnumu bile dışarıya çıkarmıyım kendi anneme bile gel diyemiyim ama olana bak. Kaynanam kocamı aramış ee pisi yaptım tatlı yaptım akşam size gelelim demiş eşimde Aleyna korkuyor şu bu demiş sonra kaynanam da bende olsaydı şimdiye çıkardı demiş eşimde de gelin o zaman demiş deliriyorum şimdi. Kaynanam geçen hafta düğüne gitti umreden gelen birine hoşgeldine gitti komşulara gider sürekli kaç kere çarşıya gitti kayınpederim de taksicilik yapıyor günde kaç kişi biniyor ben bu kadar fedakarlık yapıyorum şu olana bak ya nefret ediyorum nefret...

17 Cevaplar

+1 oy
(12,562 puan) tarafından

14 gün kuluçka süresi var ne kadar bilgisiz anlayışsız insanlar var ya

Böyle düşünenler yüzünden sayı kat be kat katlanıyor! 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Of bitaraflari yer tutmuyor taki onlara ucu dokunana kadar surtukler
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Kiz ara söyle gelmeyin de ben oyle yapıyorum gelecez diolar gelemezsiniz küçük cocugum var tv bas bas bagriyo çıkmayın diye diyom gelmediler valla kabul etme kiz
0 oy
(859 puan) tarafından
Ah kuzum yarında biz kaynanam lara gidecez eşime diyorum gitmeyek kadın sürekli gezmeye gidiyor oraya buraya gitmeyek istemiyorum oda diyor çocuğu ozluyorlar ne yapıyim diyor onlarada söz geçirmiyirum off 
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Ara soyle gelmeyin de bnce bide cocuklarin var ne kdr anlayissiz insanlar ya boyle bir zmnda ev ev gezme derdindeler beyin sizlik baska birsey degil 
0 oy
(230 puan) tarafından

Böle anlayışsız insanları duydukca cıldırıyorum Bi tane de su an benim evimde var görümcem okul tatil diye 2 cocuguyla geldi salıdan beridir Bende ler yarın gidecekler kafam şişti yeminle genclere bişey olmaz diye tutturmuş bide az önce de kayınpederim le konustum kendi anasına bakmıyor ben calısıyor um baba anneme ben gel demiyor musum dedim o dısarı cıkmasın mümkünse 85 yasında kadın tvler bas bas bağırıyor cıkmayın diye dedim. Evden cıkıp eve gelecek bişe olmaz diyo hey Allahım ya

0 oy
tarafından
Akıl kârı değil ya hoş anlayış yok ki canım ellerini yüzlerini yıkamadan alma eve öpturme çocuğunu
0 oy
tarafından

Kadın kendini zorla davet ettirmiş nerdeyse ...

0 oy
(1,372 puan) tarafından
Watsaptan durum paylaş eve giriş çkkış yapmıyoruz bunun hatır gönül işi yok diye
(4,097 puan) tarafından
Sen dondun mu sanki gitmstn
(1,372 puan) tarafından
Çok nadir bi bakıyorum canım
0 oy
(605 puan) tarafından
Geliversin ne olcak ki kadın hasta olsa zaten yerinden kalkamaz birde bişeyler yapıp getiriyor benim kaynanadan fayda yok milletin kaynanası durmadan qelinini ister gelinlerde onu istemez ilginç. 
tarafından
Bu virüsün kuluçka süresi var eğer evinde oturmuş olsaydı düğüne oraya buraya gitmeseydi bı nebze lakin o öyle yapmadı ve benim oğlum kronik astım hastası ve riski daha büyük sonuçta kimse çocuğunu yerden toplamadı
tarafından
canim nasil geliversin kadin evinde duran birisu degil ve yasli riski yuksek ve arkadaşın cocugu kronik astim hastasi Allah korusun bulasma riski cok yüksek
0 oy
(798 puan) tarafından
Kaynanandaki rahaliga bak. 
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Bu yaşlı kesim sayesinde kim vurduya gtcez inanın. Gençler evinde nolyorsa bu yaşlılar bi otrmak bilmiyor ya biz daha çok eve kapaniriz bu anlayışsız insanlar yüzünden bitmez bu virüs 
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Akılsız olan senin kocan yaşlı insanlara laf anlatamiyirsun hadi cahil diyorsun da bu genç insnaalrin cahili gerçekten daha zor kabul etmeyecek olan o kafası basmıyor mu.vala 9gun sonra doğum yapacam eşim ailesinden herkesi aradi doğuma gelmeyin ben kendim bakarım hastanede başında dururum dedi oysa annemle babam 1aydir yanimdalar onları da evden çıkarmıyor hastaneye de goturmeyecegiz 
0 oy
tarafından
bi taraflarini kirip evlerinde otursunlar yaa ne cahil insanlar var sinir oluyorum boylelerini gördükçe
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Off offf bende delircem artık gtnüzün üstüne bi oturun ya bilmiom her millet mi böyle bizim vatandaşmz niye bu kadar ahhmak ya bk mu var afedersin az sabredin ya sanki hapistesiniz bide bzim dinimizde sabır çok önemli güya kendi insanımızdan tiksiniyorum bazen ya illallah ettirdiler 
0 oy
(1,491 puan) tarafından
Eşinle konuş kabil kabul etme canım
0 oy
(262 puan) tarafından
Maalesef türkiyedeki bütün insanların çoğu böyle düşünüyor allahım sabır delirmekte haklısın valla ne denir ki

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 652 göst.
13 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (703 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 540 göst.
0 oy
9 cevap 484 göst.
14 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruhugencanne.. (721 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 518 göst.

Kategoriler

1,491,759 soru

24,376,159 cevap

348,345 kullanıcı

...