Kabizlik problemim var ne kayisilar ne limonlu sular neler neler denedim hicbirsey fayda etmiyor yedikce sisip tuvalete cikamayinca rahatsizlik yasiyorum. En sonunda aklima probiyotik yogurtlar geldi.ama onlarda sagliklida olsa bakterimi ne oyle bisi iceriodu yanlis hatirlamiosam. Gerci artik 9 aylik oldum ben ama yinede insanin icine kurt dusuo gunduz olsa doktorumu aramayi dusunurdum sormak icin ama gecenin bu saatindede aramak olmaz herhalde. Sizler yiyormusunuz? Sindirim.icin faydasi varmi gercekten? Internette ozellikle hamileyken yemenin faydali oldugu yazilmis ama internete ne derece guvenebilirim bilemiorum. Bu konuda bilgisi olan varsa memnun olurum tesekkurler.
Ben activia probiyotik yoğurt kullanıyorum canım günde 1 tane iyi geliyor kabızlık sorunum ortadan kalktı içinde yararlı bakteri var zararlı olan değil
Bende hem hazır olandan yedim hem de mayasını alıp mayaladım
Ben kefir iciyodum iyi geliyodu canim kabizlik icin
Canım ben 2 günde 1 bardak sade kefir içiyorum bağırsaklara acayip iyi geliyor kabızlığı önlüyor ve sürekli gaz varsa cikarttiriyo doktorum dedi zararı yok hatta içebiliyorsan ne mutlu sana dedi
Canım ben kendim mayaliyorum günlük süt ile yoğurdumu. Maya olarakta probiyotik yoğurt mayaları satılıyor her markette var şok migros vs. Onu kullaniyorum mayalarken Hiç bi şekilde sindirim problemi çekmiyorum 2 senedir falan başka yoğurt tüketmiyorum. Doktorum da bir sorun olmadığını söyledi sen yine aklında soru işareti kalmasını istemiyorsan doktoruna sorabilirsin.
Ben doktoruma kefir icebilir miyim diye sormustum icebilirsin dedi. Her gün içmeye başladım fakat mide sorunu yaşadım ve bıraktım içmeyi.
Canım ben hamikeyken cok tükettim özelliklede doktor tavsiyesi kefir ikinci oglumdada tüketıyorum .Ayrıca onlar yararlı bakteriler zaten bagirsagımızda milyonlarca bakteri var.
uyari alacak ne sormussun acaba cok merak ettim
Ne varsa evde yapılan yoğurtta kefirde canım yapıp ye bol bol ben öyle yapıyorum
Ben sabah ac karinla gun kurusu kurusu yiyiuorum bide kefir iciyorum bana cok iyi gelio birde bazen zeytinyagi iciorum bir yemek kasigi
1,498,588 soru
24,479,136 cevap
356,275 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın