0 oy
384 göst.
Diğer kategorisinde (6,684 puan) tarafından

Zaten 13saat iş rejimi vardi arti 3saatde artirildi ne yapicaz boyle??butun gun disarda cok korkuyorum :'(her an hastaliga yakalana biliir..evde 2de cocuk..

Rabbim sonumuzu hayir etsin

5 Cevaplar

0 oy
(632 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Allah qorusun canım( Allah çöldə olan bütün hərkəsi qorusun( mənimdə yoldaşım gedib gəlir ora bura inan bağrım cartdiyir birdən nəsə olar Allah uzaq elesin
(6,684 puan) tarafından
Heye canim butun gun fikirlesmekden deli oluram..evde iki korpe.eve gelen kimi qacir hamama cimir sora usaqlara yaxin gelir..nece olacaq axirimiz bilmirem
(632 puan) tarafından
Allah qorusun canım korperlerinide .cetindi.bizdede gələn kimi deyrem sən Allah əlini yu elə ama spirtdən zəhləsi gedir spirt nə qədər edirem vurmur.iyrenir iyisinnen.mendw biraz qripledim bugün immunitetim zəifləyib diyəsən qarnimdakina bisey olar qorxuram(
(6,684 puan) tarafından
Spreyler var spirtli onun qoxusu az olur olardan alin istifade eleyin gorek nece olaciq..sen bol meyve cerez bide bal yee..insallah hecne olmaz
(632 puan) tarafından
Hə elə ancaq bugün yemişəm meyvə çərəz falan.Allah özü qorusun müsəlman xalqını( Tezliklə qurtaraq bu beladan
(6,684 puan) tarafından
Amin canim..men evvel inanmirdim.son bir heftedir artiq qorxuram..xeberin bilmirem vardir ya yox kafe restoranlarda 3e kimi isleyecek bu gunden bele getse vopse cole cixmaga qadaga qoyulacaq
(632 puan) tarafından
Hə canım eyni məndə vallah qorxmurdum qətiyyən.ama indi uje qorxuram.ozum cəhənnəm qarnimdaki körpəm dünyaya göz açsın (
(6,684 puan) tarafından
Havalar istinse azalacaq xestelik ama havalarda hele istinene oxsamir
(632 puan) tarafından
Hə dahada soyuq keçir elebil qesdimize dayanib
(202 puan) tarafından
Canım yoldaşın vacib gedib gelir yoxsa gezmekden dolayı?
(632 puan) tarafından
Məni deyirsənsə canım vacib işinə görə gedir gəlir.ozel sexi var maşın duzeldir orda arada gəlir 1 saat dincəlir yeyir gedir.yeni məcburən.evde oturmaqla kim gətirib kimə pul verirki(
(202 puan) tarafından
Həə canım iş də vacibdi bu yox yoxda. Elə bildim çayxana ,dostlarnan gezmeye çölə çıxır. Deyəcəkdim çalış buraxma çölə
(6,684 puan) tarafından
Canim cayxana qalibki indi :D
(632 puan) tarafından
Yox elə dostlarla falan gəzən deyil.sukurki.hec çayxanaya da getməz.ele işdən evə evdən ise
(202 puan) tarafından
Qızlaaaar xüsusi karantin qərara alındı xeberiniz olsun
(632 puan) tarafından
Nə karantin? Noldu?
(6,684 puan) tarafından
Ancaq yaslilara aiddir bizlere yox..bizler cixa bileriy canim
(632 puan) tarafından
Hə canım gordum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim eşimde emniyette bende korkuyorum senin gibi
(6,684 puan) tarafından
Allah yardimcimiz olsun :(
tarafından
Amin cnm
0 oy
(33 puan) tarafından
Bnim eşimde polis canım bnde çok korkuyorum ama yapacak bir şey yok biz tedbir alalım gerisi allhtan inşallah düzelir en kısa zamanda 
(6,684 puan) tarafından
Amin canim insallah ya..
0 oy
(847 puan) tarafından
Voa kuzum benim eşimde asker nöbetler ayda 4 e hatta 5 e cıktı. Kronik hastalığı olanlar izinde o yüzden. 
0 oy
(847 puan) tarafından
Voa kuzum benim eşimde asker nöbetler ayda 4 e hatta 5 e cıktı. Kronik hastalığı olanlar izinde o yüzden. Geceleri gelmiyor mesela nobetteyken.  Rabbim sağlık sıhhat versin
(6,684 puan) tarafından
Amin canim cok sagol..rabbim askerlerimizide polislerimizide korusun
(847 puan) tarafından
Aminnn sende saol

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 638 göst.
23 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (572 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 304 göst.
7 Mart 2024 Diğer kategorisinde Emine S (17,327 puan) tarafından soruldu
0 oy