Kızlar rutin günlük ev temizliğini nasıl yapıyosunuz
Zorda olsa yapiliyo bi şekilde allah yardım ediyo
Ben kendimi yormadan yavas yavas yapıyorum. 2 odayı silip süpürüyorum baktım çok yorulmuşum diğer güne bırakıyorum daha temiz oluyor o yorgunlukla yapsamda zaten bi ise yaramaz
Ben kendimi yormadan yavas yavas yapıyorum. 2 odayı silip süpürüyorum baktım çok yorulmuşum diğer güne bırakıyorum daha temiz oluyor o yorgunlukla yapsamda zaten bi ise yaramaz ki
Eşim süpürüyor ben de arkasından siliyorum
Çalışıyorum canım ben akşamlari yemek yapıyorum ertesi gün için banyoyu lavaboları günlük temizliyorum.hafta sonu eşim toz alıyor ben süpürüp siliyorum ütü eşimde ayda 1 de kadın almaya başladım.cam kapı koltuk hali mutfak tam gün gelip yapıyor.
Günlük temizlik olarak mesela ben ilk tuvalet banyodan basliyorum lavabolari falan komple cifle domestosla temizlerim sonra mutfaga gecerim tezgahtaki herseyi indiririm komple yikarim tezgahi ocagi falan sonra dolap kapaklarini siliyorum buzdolabini duzenliyorum sonra makina tutuyorum sonra ince uçla her koseyi didikliyorum sonra guzelce silme yapiyorum ve mutfagin kapisini kilitliyorum diger yerlerdeki toz kir oraya girmesin diye her yeri boyle sirayla yapiyorum en son tum odalar bittikten sonra her yerin ustunden makinayla bi kere geciyorum o kadar :))
Genelde annem geliyo saolsn birseye dokundurtmiyor . Ama kendm yapiom arada. Bir gun supurup birgun siliyoru. Zor geliyo cok yoruyo hepsi bir gune
1,491,962 soru
24,378,967 cevap
348,569 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın