0 oy
493 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (904 puan) tarafından
Bebegime sapka takiyrm ama bazen kulaginin arksina gryo  kepçe  olr mu öyle  kulagi katlniyo da arada yatakda saga sola basini çevirdiği icin  ne ypmam lazim kepce olmamasi icin

4 Cevaplar

+2 oy
(338 puan) tarafından
Canim genetiginizde yoksa kepce olmasi imkansiz ben hic sapkada kullanmadim bantta takmadim kulaklarinda hicbi sikinti olmadi cok şükür 
(338 puan) tarafından
+1
Ben alakali oldugunu dusunmuyorum ama tabiki siz nasil dusunuyorsaniz ona gore dikkat edin canim
(904 puan) tarafından
Yok ama yinede korkyrm
(338 puan) tarafından
Korkma bebegin kiz ise sac bantlari var pamuklu yumusacik onlarda kullan yinede
(452 puan) tarafından
Cnm korkma olmazz bişey bnm oğlumunda katlanıyor kulakları yatarken uyurken fln ama ben ne şapka nede bant hiç bişey takmadım 9 aylığız kulaklarımız gayet düzgün :) ama sen rahat edemiyorsan gündüzleri takarsın cnm
(904 puan) tarafından
+1
Sagol cnm.tsk ederm
-Reklam-
0 oy
tarafından
sürekli kontrol edeceksin canim ben emzirirken muhakkak bant takiyorum kurt kayniyor cunku illa katlaniyor kulagi
tarafından
sac bandi penyelerden aldim her rengini bebegin tabi erkekse siyah al evde kullan sadece ne kadarlik bebegin
tarafından
hatta halamda almis bebek icin bebislsrin kafasi buyuyor iz yapiyor diye degistrdi buyukler icin olanindan aldi
(904 puan) tarafından
57 gunluk erkek
tarafından
dikkat et yatırır ken emerken olmaz canim
(904 puan) tarafından
Insalllhhh bakalim
0 oy
(1,453 puan) tarafından
ay kiz benim oglaninda öle oluo sinir oluyorum o yuzden takmıyorum şapka anca dışarı çıkarken mecbur takıyorum ama hep duzeltiyorum kulagini
(904 puan) tarafından
Kiz sapkasiz olr aslnda sut verirken katlaniyo şapka. Varken katlanmiuo
0 oy
(531 puan) tarafından
Canm kepçelik dogustan olur sonradan olan bisey degil istedgn kdr bant tak kepceyse degistiremezsn
(904 puan) tarafından
Yaa gerçekten  mii insallh oyledr
tarafından
sonradanda olabilir

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 164 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Unalgll (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 2,029 göst.
11 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy