0 oy
989 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar 7 aylik kizimi mutfakta temizlik yaparken yanima getiriyodum suan camasir makinesi calisiyo yurutecle yanina yaklasip gozunu ayirmadan donmesini seyrediyo her cocukta olur mu bu? Yoksa allah korusun otizm belirtisi filan olabilir mi.???

30 Cevaplar

0 oy
(3,675 puan) tarafından
Benim kizimda oyle makina cok sever izler elektirik supurgesinin de pesunden gelir
tarafından
Bnmki de supurgenin pesine geliyo :d
-Reklam-
0 oy
(518 puan) tarafından
Canim benim oglumda cok izler. Simdi 11bucuk aylik elimden tutup makinanin yanina götürüyor okadar seviyor. Otizmle alakasi olmaz sen seslendiginde sana bakiyormu göz temasi kuruyormu onlara bak yada kendisi gibi bebekler dikkatini cekiyormu
0 oy
(2,891 puan) tarafından
 dönen şeyler bütün çocukların ilgisini çeker ilerleyen yaşlarda devam ediyorsa yine otizm belirtisi değildir Çünkü zaten başka belirtilerle otizm çoktan ortaya çıkmış oluyor
0 oy
tarafından

Ben hâlâ izlerim hatta kedim var o da izler :D

0 oy
tarafından
Bisey olmaz kuzum endişelenme 
0 oy
(1,357 puan) tarafından
Ya dikkatini çekmişte olabilir otizm belirtisi olması için diğer belirtileri de taşıması gerekiyor
0 oy
(1,001 puan) tarafından
Bendeseviyom izlemeyi kopuklu kopukluu) 
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Ewet bendede kizlarimda olyordu dikkatlerini cekyor
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Ben dönen şeylere bakmasi otizme yol acar diye biliyorum uzun sure bakmamasi lazim
0 oy
(554 puan) tarafından
Bu ayda otizm belirtisi birtek göz teması ile anlaşılıyor diye biliyorum hiç kurmuyorsa sorun oluyor bence merak etmiştir ne olaki orada diye zamanla alisinca bakmaz

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 74 göst.
+1 oy
26 cevap 420 göst.
29 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,219 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 205 göst.
+1 oy
3 cevap 208 göst.

411,789 soru

12,396,266 cevap