0 oy
451 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (85 puan) tarafından
Annemle tartışmalarım bitmiyor düşük tehlikem var biliyorlar babam sadece arayıp nasılsın diyor bende dedimki bunun yerine kapımı çalıp bir bardak su versen dedim arkadaşım gibi aramak nedir dedim sen beni aradın mı geldin mi diyor ben annemle anlaşamıyorm bunu bildiği halde peki ben düşük tehlikesiyle ağrılar içinde evladımı kaybetme korkusuyla yaşarken onlar neredeydi 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbim yardımcın olsun 
(85 puan) tarafından
İnsan bu kadar suçlu duruma düşürülür mü hamile olmasaydın sana yapacağımı bilirdim diyor
tarafından
Zor durum cnm mesefa koy biraz
(85 puan) tarafından
Direk sildim mesafe koyduğum halde durum bu
tarafından
InsAllah duzelir
-Reklam-
0 oy
(266 puan) tarafından
Canm benim ailemde bana uzak davrNiyor ama rabbim dağina göre kar verir herzaman allah korusun benmde tehlikem olsa benimde kapimi iten olmaz
0 oy
tarafından
Ben eşimle kaçarak evlendik dye bana düşman kesildi annemle çok iyi maddi manevi yardmcı oluyor saolsn ama babam öyle değil rezil ettin felan dedi evlâdım oldu görmeye bile gelmedi uzak olmamiza rağmen annem kardesmle geldi yani o telefonumu bile açmaz bi kere açtı ağzından geleni saydı hadi eşim kötü biri olsa anlarım ne bilim beni kandırmış olsa yari yolda bıraksa anlarım şükür eşim iyi babamin elini öpmeye beni zor götürdü araları gayet iyidi ama sonra başa döndük ne bilim sevmiyorum artk babami
(85 puan) tarafından
Ben kaçmadım bana yapılanlara biz sana bişey yapmadık diyolar biz kendi kendimize mi deliriyoruz
tarafından
Onlarında olayı var bisey yapsamda bisey oluyor illa senin düşük tehliken var sen sakin olucam mutlu olucam evladın için herşeye inat evladını düşün
(85 puan) tarafından
Doğru diyorsun
tarafından
Aynen canım esinle muşuysan vaktini onunla geçir aile felan gelmez aklıma bile
(85 puan) tarafından
Öylr yapıyorm artık başka da kimsesi olmuyor insanın
(85 puan) tarafından
Bende isterim onlar yanımda olsun kim istemez ki

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 126 göst.
5 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde yaban gulu (164 puan) tarafından soruldu