0 oy
414 göst.
Diğer kategorisinde (738 puan) tarafından
Üç haftaya hayırlısıyla doğumum spinal şekilde gerçekleşecek ameliyat öncesi ve sonrası hakkında az çok bilgim var da bebek kontrolleri nasıl oluyor hiccc bilmiyorum devamlı hastaneye mi gitmem lazım veya sağlık ocağına lütfen anlatır mısınız merak ediyorum ona göre hazırlıklı olayım.

9 Cevaplar

0 oy
(636 puan) tarafından
Simdi virus olayi oldugu icin prosedur degismis olabilir  hastanede bilgi verirler
-Reklam-
0 oy
(649 puan) tarafından
Ilk kontrolleri hemen yapılıyor zaten bi sıkıntı çıkmazsa sağlık ocağına götürüp topuk kani alıyorlar 1 ay sonra ilk kontörle doktoruna götürüyorsun onlar seni yönlendiriyor merak etme
0 oy
(538 puan) tarafından
Allah kolaylık versin 
0 oy
(1,698 puan) tarafından
Seni bilgilendirirler canim hastanede
0 oy
(6,342 puan) tarafından
Canim oncelikle ben spinsl oldum cok guzel cok kolay bi dogum gecirdim korkacsk hic bisey yok bebegimi gordum an mukemmeldi ... dogum yaptim gun hastane topuk kani aldilar tam 1 hafta sonra hastaneye isitme testi icin goturduk ertesi gunde saglik ocagindan aradilar tekrar oraya topuk kani icin goturduk 40 cikinca kalca cikikligi icin cocuk doktoruna goturduk 4 ay asisindada salik ocagindaki doktor gozlerine bakmisti bu kadar canim umarim yardimci olabilmisimdir
0 oy
(135,543 puan) tarafından
Spinal dogurmayami karar verdin kiz bak erken dogum olcak derken vaktinde gelcek senin minnos hayirlisiyla Allah kurtarsin canim 
0 oy
(14,517 puan) tarafından
Cnm bn istanbul pendik marmara üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesi nde dogum dogum yaptim

Dogumun ardindan 5.  Gun saglik ocagi cagirip topuk kani aliyo.ilk bilgileri aliyo.

Hastanemizde de 15.gunden itibaren kontroller basladi.

Ilk 6 ay her ay,

6 aydan sonra 3 ayda bir
0 oy
(496 puan) tarafından
2 haftaya da ben yapıcan inşallah bugün sağlık ocağından aradı ebe gerekli bilgileri telefonda aldı bebek doğduktan 3 gün sonra topuk kanı alacağız gelmeyi unutma dedi sinradin da zaten ne zaman çağıracağınız ve ne yapilacagini söyler ayrıca çocuk doktoruna götüreceğim gerekli muayeneleri için ve asi kartı için gidince onlar bilgilendiriyor canım zaten gerisi çorap söküğü gibi geliyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 142 göst.
2 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SevdeF (612 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 143 göst.
2 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SevdeF (612 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 267 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 182 göst.
18 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Dilekk (1,136 puan) tarafından soruldu

411,333 soru

12,382,122 cevap

43,289 kullanıcı

Kategoriler

...